BRITA donosi svježi buket boja u tvoj dom! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

BRITA donosi svježi buket boja u tvoj dom!

Oplemeni svoj dom vedrim i veselim tonovima! BRITA ti poklanja četiri Marella sistema u četiri nove, različite boje.

kBRITA sistemi – privlačni, praktični, ekološki prihvatljivi

Sve više i više ljudi otkriva filtriranu vodu kao alternativu flaširanoj vode. Osobe koje cijene okus fine šalice čaja ili kave su odavno svjesni praktičnih prednosti BRITA sistema za filtraciju vode u domaćinstvu. Svake godine BRITA izlazi s novom serijom svježih i atraktivnih boja svojih sistema.

Ovogodišnji asortiman: Cvjetna eksplozija boja

U prirodi biljke često, osobito kroz dodir s vodom, mogu razviti svoj jedinstveni miris i dah boje, a time i postići umirujuće ili stimulirajuće djelovanje na nas.

BRITA Marella sistem za filtraciju vode od sada se može kupiti i u četiri nove boje, “Mint Moment“, “Orchid Love“, “Lavandar Dream” i “Rose Passion“, odražavajući skladnu interakciju između svijeta flore i prirode te vode kao eliksira života. Sve boje elemenata sistema za filtraciju (osim poklopca) su prozirne, dajući vodi unutar posude mekani sjaj.

Posjetite BRITIN štand na sajmu cvijeća Floraart!

kBRITIN praktični filter za vodu po prvi će puta biti predstavljen u novom rasponu boja za 2012. godinu na predstojećem sajmu cvijeća. Floraart se održava na zagrebačkom Bundeku od 30. svibnja do 3. lipnja.

Iznenađenje za čitatelje portala Ordinacija.hr

Svim čitateljima našeg portala BRITA je osigurala poklon iznenađenja! Sve što morate jest pokazati ovaj isprintani članak pri kupovini sistema za filtraciju vode ili rezervnih filter uložaka na štandu BRITE u sklopu Floraarta. Na istom ćete mjestu moći kupiti sve BRITA proizvode po prigodnim, znatno sniženim sajamskim cijenama.

Sve ostale informacije o BRITA proizvodima možete potražiti na: www.brita.hr

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo