Psiha

Psiha

Budi poletan u proljeće uz poklone Rehabilitacije Nado!

Proljeće je tu! Napokon nam stižu topliji dani! Ponekad je potrebno tijelo probuditi iz zimskog sna i podići razinu energije. Kako? Za to se brine Rehabilitacija Nado sa svojim raznolikim poklonima za naše vjerne čitatelje, a darujemo ih čak petero!

masazaUpoznaj Rehabilitaciju Nado!

Rehabilitacija Nado je mjesto koje je koncipirano na način da ponudi najpotpuniju rehabilitacijsku uslugu na jednom mjestu. Centar je u potpunosti opremljen najsuvremenijim medicinskim pomagalima u svijetu kako bi rehabilitacijske metode imale najbolji i najbrži učinak.

Rehabilitacija Nado i ordinacija.hr te daruju! Saznaj što dijelimo!

Dva čitatelja opuštamo uz medicinsku masažu! Bilo da je riječ o zagrijavanju tijela prije ili opuštanju mišića nakon treninga, sportsko-medicinska masaža će ti svakako pomoći u revitalizaciji tkiva i eliminaciji nakupljene mliječne kiseline u mišićima. U svakodnevnom održavanju vitalnosti i elasticiteta kože pomoći će klasična medicinska masaža, a u dane kada želiš pobjeći od svega i opustiti se, tretmani anti-stres ili aroma masaže pružiti će ti osjećaj lakoće i opuštenosti.

huberVježbanje na Huber balansnoj ploči poboljšava funkcioniranje kompletnog mišićno koštanog sustava, učvršćuje kralježnicu, jača dubinske mišiće i poboljšava posturu. Ovime ćemo razveseliti dvoje naših čitatelja!

Jednom čitatelju ili čitateljici poklanjamo beauty program po izboru. Želiš anticelulitni tretman, revitalizaciju kože ili uklanjanje ožiljaka, izbor je na tebi!

Više o Rehabolitaciji Nado i pogodnostima koje pruža pročitaj u našem članku Pripremi tijelo za proljeće u rehabilitacijskom centru Nado!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo