Guštaj na koncertu Libra u zagrebačkom klubu Sax!

libar 1

Prošlo je već četiri mjeseca, a o koncertu Libra u zagrebačkom klubu Sax još se priča! Zbog velikog interesa publike Libar će ponovo nastupiti u Saxu u subotu, 2. travnja. Budi i ti dio te fantastične atmosfere!

I ovoga puta, ne treba sumnjati -  Libar će publiku oduševiti nevjerojatnom energijom te bogatim i raznolikim repertoarom koji se sastoji od domaćih i stranih pop i rock covera bendova kao što su Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Muse, Talking Heads, Haustor, Denis & Denis. Osim toga, zagrebačka publika prva će imati priliku premijerno uživo čuti novi singl 'Kukalo' s nadolazećeg autorskog albuma koji se očekuje krajem ljeta.

bendDrugi po redu autorski singl Libra 'Kukalo' autorski je uradak pjevača Marija Alajbega. Tekst je ljubavna metafora dječje igre šire poznate pod nazivom "Skrivača". Glazbom se Libar potrudio još dalje odmaknuti od klasičnog klapskog koncepta, tako je aranžman obogaćen gitarskim dionicama karakterističnim za power pop i alter rock, dok je i ritam sekcija plesnim sekvencama dotaknula područja dico punka i break beata, uz bas dionice što prizivaju novovalna arpeggia i acid rock vožnje jednog New Ordera. 'Kukalo' je vesela, jednostavna i optimistična pjesma za koju se članovi Libra nadaju da će osim radijskog etera osvojiti još važnije - klupske prostore u nas.

Libar, za one koji još nisu upoznali ovaj bend, čini devet članova a publika ih je prepoznala po odličnom repertoaru koji se sastoji od poznatih hrvatskih i stranih pop rock covera. Započeli su karijeru kao "klapa Libar" ali još 2009. godine odmakli su se od klapskog koncepta i postali bend. Iste godine  oduševili su publiku heavy metal obradom pjesme 'Pusti da ti leut svira' Đele Jusića a nedugo zatim osvojili su čak tri nagrade na šibenskom festivalu šansone pjesmom 'Dite'. Radijske postaje su ih prozvale jednim od velikih nada naše glazbene scene, a Libar neumorno stvara i dalje kako bi opravdao očekivanja glazbenih urednika, publike i naravno vlastita. Nedavno su završili  EP izdanje svojeg hit singla 'Dite' koje osim spota sadržava i nekoliko remikseva poznatih domaćih imena elektronske glazbe te live verzije ove pjesme.

Cijena ulaznice iznosi 30 kn a možete je kupiti u pretprodaji na blagajni kluba Sax, svakim danom od 19 sati osim ponedjeljka i nedjelje. Karte će na ulazu biti po istoj cijeni, 30 kuna.

Uživajte s nama u pjesmi "Dite"!


Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!