Psiha

Psiha

Imamo hit: “Glumice i to”!

Poklanjamo ulaznice za predstavu “Glumice i to” zagrebačkog Kazališta Knap, koja će se održati u subotu 27. listopada u 20 sati.

Režija: Dunja Fajdić, Amanda Prenkaj, Ivana Horvat i Petra Kurtela

Glume: Amanda Prenkaj, Ivana Horvat, Dunja Fajdić i Petra Kurtela

Bile jednom četiri djevojke, prijateljice. Ništa nisu radile. Posla nije bilo ni za crno pod noktom. Zato su skidale sitcome s neta i smijale se, smijale. No, onda je na snagu stupila ACTA i djevojke su pale u depresiju. Zatim su se trgnule i odlučile same i neovisne napraviti – predstavu. Za to su školovane! I to ne bilo kakvu predstavu! Bit će to duhovita uspješnica o njima samima, o sjaju i bijedi glumačkog posla, o nepodnošljivoj težini mladog života. Budimo realni, odlučile su napraviti hit!

Jesmo li dovoljno snažni da izdržimo pritisak okoline?

Međutim, je li moguće ostvariti veliku kazališnu uspješnicu kad vas usput ostavi dečko ili odje*e je*ač, ako sumnjate u izbor životnog poziva, ako svi očekuju da se skrasite i rađate, ako mrzite kolege jer su smušeni, ulizice, control freakovi ili sveznalice, ako vam se svijet u kojem živimo gadi?! Zbog takvih životnih nepogoda, nismo sigurni hoće li djevojke uspjeti u svom naumu da naprave novu HIT predstavu.

Jesu li dovoljno jake da izdrže pritisak okoline? Možda samo uspiju shvatiti da je najvažnija stvar na svijetu pravo prijateljstvo koje nas grije i nasmijava čak i kad nam isključe struju i plin, kad nam ne lajkaju statuse, kad nas ne otkrije Pedro Almodovar, kad nas drugi ne razumiju…

Smisao ove predstave je podsjetiti vas kako se životu nasmijati u lice!

Kazalište Knap i Ordinacija.hr poklanjaju vam 2×2 ulaznice. Ne propustite!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo