Psiha

Psiha

Poklanjamo ti roman Razum i osjećaji!

Roman Razum i osjećaji jedan je od najčitanijih romana Jane Austen. Ovo je dražesna priča o zbrkama, pogreškama i mladenačkoj ljubavi. Troje naših čitatelja imat će priliku uživati u ovoj knjizi. Imena dobitnika saznaj u petak, 23. rujna.

One su sestre. Spremne su zaljubiti se u muškarca svojih snova i s njim živjeti sretno do kraja života. Ali može li život biti tako jednostavan?

Marianne Dashwood je mlada, koketna i spremna upoznati princa na bijelom konju. Njezina sestra, Elinor, mnogo je suzdržanija – ona zna da, kad je riječ o ljubavi, polako i postojano ide prema cilju. Ali iako se čini da su obje pronašle ono što su željele, put do sreće nije baš tako jednostavan kao što su obje isprva mislile. Ljubav ima naviku kršiti pravila i pojaviti se kad je čovjek najmanje očekuje…

Ovom dražesnom pričom o zbrkama, pogreškama i mladenačkoj ljubavi, Razum i osjećaji postao je jedan od najomiljenijih romana Jane Austen.

“Što više upoznajem svijet, to sam uvjerenija da nikad neću upoznati muškarca kojeg doista mogu voljeti.” Marianne Dashwood

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo