Psiha

Psiha

Umotaj se u “Šal od kašmira!”

Oduvijek su te privlačila putovanja u daleke zemlje i raskošne kulture, a stanje na karticama ti to ne dopušta? Imamo utjehu – knjiga “Šal od kašmira” odvest će tri sretnika na fiktivno putovanje u Indiju. Imena dobitnika saznaj u ponedjeljak, 16. srpnja.

Za autoricu Rosie Thomas egzotična zemlja Indija skriva sve tajne života…

Šal od kašmira očaravajuća je priča o hrabrosti, odvažnosti i ljubavi. Mair, nakon smrti roditelja pronalazi ključ svoje sudbine – šal od kašmira, ručni rad neprocjenjive vrijednosti stvaran u dugim, oskudnim mjesecima u zabačenom i siromašnom indijskome selu Kanihama. Pripadao je njezinoj baki koja je daleke 1941. pratila svoga supruga na putu u daleku i nepoznatu Indiju u misiji širenja božje riječi. Odgovori na sva pitanja koja Mair nikada nije imala priliku postaviti svojoj baki sada se, jedan po jedan, sami nude na najvećem životnom putovanju u koje se Mair ikad upustila. Ono za čim je toliko žudjela i što je tražila u svojoj neposrednoj blizini strpljivo je na nju čekalo u tisućama milja udaljenoj, posve nepoznatoj zemlji koju, kad malo bolje razmisli, nikada nije ni mislila posjetiti.

”Rosie Thomas piše prekrasno. Njezini se romani čitaju bez napora. Kao spisateljica pokazuje rijetko suosjećanje i pravo razumijevanje prirode ljubavi. ” The Times

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo