Vrijedi li "Zakon ulice" i u vašem kvartu?

brookly

Tri čitatelja s dvije osvojene ulaznice vodimo u Cinestar u Branimir Centru. Sretni dobitnici svoje ulaznice mogu iskoristiti do srijede, 09.06.

IZVORNO IME: Brooklyns Finest
REDATELJ: Antoine Fuqua
ULOGE: Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes
ŽANR: Akcijski triler
TRAJANJE FILMA: 136 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

"Redatelj Antoine Fuqua, koji nam se predstavio fantastičnim akcijskim filmovima „Dan obuke“ i „King Arthur“ donosi nam svoju novu policijsku poslasticu – „Brooklyns Finest“ u kojem glavne uloge tumače nominirani za Oscara Don Cheadle i Ethan Hawke te holivudske zvijezde Richard Gere i Wesley Snipes.

Tango (Cheadle) je policajac iz narkotika na tajnom zadatku koji ga natjerava da bira između dužnosti ili odlaska. Prošavši doslovno sve što jedan „undercover“ policajac može proći, jedino što Tango želi je otići, ali nadređeni to nikako ne dopuštaju. Obiteljski čovjek Sal (Hawke) detektiv je koji ne može odoljeti pohlepi i korupciji. Jedva spaja kraj s krajem, a upravo je saznao da mu žena pati od bolesti koja može ugroziti njihovo dvoje nerođene djece. Eddie (Gere) je policajac koji se bliži mirovini i odavno je prestao biti privržen svom poslu. Svakog jutra se budi i pokušava smisliti razlog za nastavak života… Ali mu ne ide.

Sudbina njih trojice dovest će ih u isto vrijeme na isto mjesto – u kvart u Brooklynu u kojem će svatko od njih pokušati preuzeti zakon u svoje ruke…

Ovaj tjedan u CineStar kinima
Blitz CineStar starsklub
Robin HoodStrava u ulici Brijestova

 Prati nas na Viber Public Chatu!