10 najboljih zdravih instagram profila koje morate pratiti! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

10 najboljih zdravih instagram profila koje morate pratiti!

Foto: Shutterstock

Uz jutarnju kavu ili čaj najbolje je malo otvoriti instagram i vidjeti što se novo skriva u svijetu raznih fotografija.

Iako su uglavnom profili na kojima se objavljuju umjetničke fotografije i moda posebno praćeni, odnosno imaju najveći broj “followersa”, u zadnje vrijeme ljude počinju jednako zanimati i za profile o zdravom načinu života. Ovi profili nude pomoć kod treninga, promjene prehrane ili jutarnju motivaciju kako biste svoj dan započeli sretno. Donosimo vam 10 pomno odabranih instagram profila korisnika koji vole vježbanje, jogu, zdravu prehranu i motivirajuće poruke.

1. @martina_boss

Martina Boščić mlada je fitness trenerica koja fotografijama na svom primjeru prikazuje kako zaista nije teško izgledati dobro i živjeti zdravo ako si damo malo truda. Martina je zaštitno lice brojnih sportskih marki. Zgodna i fit djevojka dobra je motivacija mnogim pratiteljima, pa zato ne čudi da njihov broj svaki dan raste.

2. @mario.valentic

Mario Valentić svima je dobro poznat kao glumac, ali već dugo vremena bavi fitnessom i treninzima. On je magistar kineziologije te ima čak i svoju teretanu gdje pomaže klijentima kod treninga te ih savjetuje o pravilnoj prehrani. Njegove navike zdravoga života možete redovno pratiti na instagram profilu.

Mario Valentić otkriva svojih 5 zdravih navika

3. @doroteasworld

Nevjerojatne izazove i poze možete pratiti na instagram profilu mlade studentice Doroteje Vasiljević. Ona je samouka instruktorica joge i pilatesa te studira nutricionizam. Fotografije objavljuje redovno, a svaka je zanimljiva na svoj način. Također, djevojka ne zanemaruje i tekst fotografija koji uvijek pružaju potpunu motivaciju i nadahnuće.

4. @martinaborisova

Također studentica, Martina Anišić svakodnevno objavljuje fotografije poza u jogi koje zaista nije lako postići. Ona je jednako tako samouka instuktorica joge, ali i pole dancea – što je vidljivo na profilu. Svaka fotografija popraćena je riječima njenoga napretka kao motivacija svima nama da se pokrenemo i isprobamo nove stvari.

Kada je u redu lagati partneru, a kada nije?

5. @ordinacija.hr

Dragi naši čitatelji, ako dosada niste znali, vrijeme da postanete jedan od naših pratitelja i na instagramu. Redovno objavljujemo fotografije zdrave i ukusne hrane, ali i događaja o prevencijama bolesti i novih zdravstvenih tretmana na kojima sudjelujemo.

Nevena Rendeli otkriva 5 zdravih navika

6. @maria_holistic_approach

Vjerujemo kako ste svi čitali o mladoj djevojci koja se uspješno borila protiv anoreksije i bulimije. Danas, Maria Vrnoga, svakodnevno objavljuje nadahnjujuće fotografije koje prikazuju njenu borbu i pozitivan stav prema životu. Ona je ujedno i veganka pa se na profilu mogu pronaći drugačiji i zanimljivi recepti za ukusnu hranu.

Doris Pinčić otkriva 5 zdravih navika

7. @girlyfitness.hr

Dvije sestre, jedan profil i jedna misija – kako nadahnuti ljude da promijene loše životne navike i prehranu i krenu u nove avanture. Marija i Ana svakoga dana objavljuju recepte ukusne pravilne prehrane, ali i fotografije vježbanja kako bi pratiteljima pokazale kako one to mogu!

8. @uvijekgladna

Mateja Krvarić je uvijek gladna, a vjerujte i mi smo samo kada pogledamo njene fotke. Ova djevojka je tzv. food blogerica, a u svaku fotografiju na profilu unosi dašak sebe te su toliko dobro uhvaćeni kadrovi da biste sve poželjeli pojesti odmah.

Kako zadržati iskru živom i poslije 20 godina braka?

9. @domacica.sanja

Sanja Mijac mlada je majka koja redovno objavljuje fotografije divne hrane. Ako odlučite pratiti divnu domaćicu, uživati ćete u nevjerojatnim receptima za doručak, ručak, večeru ili čak zimnicu!

Ovih se 5 zdravih navika uvijek pridržava dr. Petra Podobnik Brlečić

10. @pisemtipozidu

Ako se osjećate loše ili potišteno, onda je vrijeme da bacite pogled na ovaj profil. Zdravlje nije samo u tijelu, nego i u vama, zato što se vi bolje osjećate i tijelo će bolje raditi. Kombinacija zanimljivih fotografija i slika sa raznim porukama koje će vas nadahnuti i osvježiti dan.  

10 načina kako možete koristiti ocat

M.S.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo