5 destinacija koje trebate posjetiti u društvu prijateljice - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

5 destinacija koje trebate posjetiti u društvu prijateljice

Želite provesti više vremena sa najboljom prijateljicom? Odaberite jednu od destinacija koje garantiraju dobar provod!

Posjetiti stranu zemlju u društvu prijatelja  nezaboravno je iskustvo, stoga smo odabrali za vas 5 destinacija koje će ispuniti sve vaše snove…

1. Toskana, Italija

Toskana je kraj okupan​​ suncem i zelenim poljima, a stanovnici na život gledaju opušteno. Možete hodati poljima, uživati u pitoresknom krajoliku, uživati u savršenim vinima i proslaviti vaše prijateljstvo u društvu veselih domaćina.

2. Bahami

Od gužve je najbolje pobjeći na otok, a ako već bježite na otok – zašto ne pobjeći na udaljeni otok? Bahami nude puno zabave za prijatelje, pa osim uživanja u prekrasnom moru i kilometarskim plažama možete uživati u lokalim delicijama, glazbi, ronjenju…

3. Barcelona, Španjolska

Duge jutarnje šetnje uz more je nešto što zanima vas i prijateljicu? Ako je tako, posjetite Barcelonu! Osim veselih i dobro raspoloženih stanovnika, grad je prepun turista pa možete upoznati ljude iz cijelog svijeta! Tapasi, paella, riblji specijaliteti, pršut i fino vino su zaštitni znak cijele zemlje, a najbolje od toga se sigurno može pronaći u Barceloni.

4. Lisabon, Portugal

Ovaj romantičan grad će vas ostaviti bez daha, predivna arhitekturu i još ljepši stanovnici. Ako niste znali, to ej grad u kojem se najbolje jede! Možete šetati uz more, po predivnim parkovima i staroj jezgri grada, a kako grad odiše kulturom, nezaobilazne su večere u malim restoranima gdje možete uživati u nastupima najvećih imena Fada.

5. Tajland

Ova je zemlja epicentar kulture na istoku. Unatoč turizmu, mnoga su mjesta ostala netaknuta i stanovnici su i danas iznimno ljubazni i uvijek nasmiješeni. More, plaže, hrana, voćni kokteli i ludi noćni izlasci su dovoljan razlog za put na Tajland!

Provedite vikend čitajući „Superjunakinje“ ili „Lily i hobotnicu“

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo