Psiha

Psiha

5 zdravih navika Kristine Krepele

Da je u zdravom tijelu zdrav duh, svjesna je i naša lijepa i svestrana glumica Kristina Krepela. Koje su tajne njezina mladolikoga izgleda i dobroga zdravlja?

1. Topla limunada svako jutro

Ono što svako jutro, bez iznimke uradim, jest da na tašte popijem toplu limunadu. Ovo prakticiram već godinama i zaista se ne sjećam dana kada sam se probudila, a da nisam popila ovaj napitak. Možete dodati i malo đumbira kako biste poboljšali okus.

2. Pilates

Odlazim četiri, a nekada i pet puta tjedno na pilates. Time se bavim već 11 godina i svoj život ne mogu zamisliti bez ove vrste treninga.

Treba shvatiti da će sve u životu doći, ali će sve i proći. Stoga, kroz život samo s osmijehom!

3. Ne koristim automobil

Minimalno koristim automobil, pa čak i javni prijevoz. Imam sreću da živim blizu centra grada tako da sve što trebam obaviti, obavam pješice, i to u roku od 30-40 minuta. Osim za zdravlje moga organizma, ova je navika zdrava i za novčanik s obzirom na cijene parkinga i goriva u današnje vrijeme.

4. Jedem sve – umjereno!

Ne mogu se pohvaliti da imam neki režim prehrane jer jedem apsolutno sve, a slatko naprosto obožavam! Mislim da je najbolja dijeta i najzdraviji način prehrane – umjerenost!

5. Zdrav duh!

Mislim da je jedna od najvažnijih zdravih navika – rad na sebi u duhovnom smislu. Čovjek mora odabrati za sebe ono što ga čini sretnim. U životu sam svašta probala, a od nedavno iskušavam tehnike meditacije i moram reći da je vrijeme posvećeno duhovnom razvoju sebe u današnje užurbano vrijeme – nužno. 

Koje su to zdrave navike koje će vam poboljšati život?

Foto: Pixsell

J. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo