Edo Maajka: Spomen ploča - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Edo Maajka: Spomen ploča

kIzdavač: Menart Records

Na “best of” album najcjenjenijeg hip hopera na Balkanu, Ede Maajke pod nazivom ‘Spomen ploča’ nalaze se najpoznatije pjesme/hitovi Ede Maajke, ali u novim aranžmanima i produkciji i po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio pa ih slobodno možemo predstaviti kao sasvim nove pjesme! Album je najavio singl ‘Ove godine’. Cover za album opet je napravila Ideologija iz Sarajeva (radili su 2 zadnja Edina covera).

Na pitanje kojim povodom je napravio svojesvrtsan “best of” Edo odgovara:

“Pa ovaj best of sam napravio da bi zaokružio nekako ova zadnja 4 albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Takodjer se vraćam svirkama s bendom, sto ne znači da ću prestati raditi u dj varijanti jer volim oboje…Također je ovo i uvod u novi materijal koji se nadam završiti šo prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na Spomen ploči”.

O novom albumu i novom zvuku rekao je: “To je taj zvuk to sam ja – novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi s novim zaraznim bass dionicama. Ovaj best off radim da bi zaokružio nekako zadnja 4 albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Također se vraćam svirkama s bendom, što ne znači da ću prestati raditi u dj varijanti jer volim oboje… Također je ovo i uvod u novi materijal koji se nadam završiti što prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na Spomen ploči“ – pojašnjava Edo i dodaje: „Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao sa brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost, a to su dvije pjesme sa materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine. Morali smo ih malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma”.

Popis pjesama:

1. Ove godine
2. Saletova
3. Jebo vladu
4. Fotelja
5. Jesmo li sami
6. Prži se srce moje
7. Ona je bomba
8. Ja odo krast
9. Trpaj trpaj
10. Tata mama
11. Care samo pare
12. Sretna djeca
13. Oldskul
14. No sikiriki no
15. Sve prolazi sve

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo