Psiha

Psiha

Jeste li već sreli Mozarta u vrtu?

Samo dan prije službenog otvorenja DVORIŠTA, svim Zagrepčanima i brojnim gostima G.A.D. produkcija, Katapult promocija i Turistička zajednica grada Zagreba daruju večer za pamćenje – u Atriju Klovićevih dvora ne propustite “MOZARTA U VRTU“.

U četvrtak 17. srpnja s početkom u 21 sat obavezno dođite u Atrij Klovićevih dvora, jer vas tu očekuje pravi glazbeno-scenski spektakl – “MOZART U VRTU”!
Don Giovanni i Zerlina, Papageno i Papagena, Tamino i Pamina, čak i jedan mali Kupido… Glazbena čarolija genija iz Salzburga – velikog Wolfganga Amadeusa Mozarta – očekuje nas na toj glazbeno-scenskoj izvedbi pod otvorenim nebom na Gornjem gradu.

Mozart u vrtu

Zagrebački orkestar mladih od 40-ak mladih glazbenika, uz kostimirane mlade glumce i pjevače garantiraju doživljaj glazbe, scene, izvedbe i kostima kakav još niste doživjeli!

Izvedba će predstaviti dvoje sjajnih mladih pjevača, sopranisticu Antoniu Dunjko i baritona Leona Košavića, slavna Mozartova pisma tumačit će zapaženi mladi glumac Vedran Komerički, a njegovu sestricu Nannerl koja će nas voditi kroz ovu glazbeno-scensku čaroliju mlada i nadarena Dunja Fajdić. Cjelokupnom izvedbom ravnat će zapaženi maestro, veliki promotor djela W. A. Mozarta u Hrvatskoj – Igor Tatarević.

Mozart u vrtu

Mozartova razmažena supruga Constanza pokušat će u jednom trenutku od svoga dragog Wolfija izvući novce za haljinu po posljednjoj pariškoj modi, a kad utihnu i zadnji zvuci dramatične Simfonije u g-molu, znat ćete da ste doživjeli nešto sasvim posebno. I tada ćete svima moći reći da ste na Gornjem gradu – u DVORIŠTIMA – doista doživjeli “Mozarta u vrtu”!

Ulaz je slobodan.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo