Psiha

Psiha

Kako Justin Bieber održava svoj izgled?

Praktički smo kamerom pratili razvoj Justin Biebera od malog nevinog dečkića koji je osvojio cijeli svijet, a pogotovo srca mladih djevojčica. Pogledajte kako sada s 22 godine održava svoj izgled”

Prošlo je čak osam godina od prvog singla, a u to je vrijeme Justin Bieber zaista izrastao. Kao što se mladost i slava i inače ne slažu osjetio je i sam Bieber, pa su ga više puta paparazzi uhvatili s previše alkohola u krvi ili čak s drogom.

Danas se čini kako su ti dani iza Biebera, a u zadnjih je godinu dana počeo više brinuti o svom fizičkom izgledu te učestalije trenirati.

Fokusira se na prehranu više nego na vježbanje

Bieber je angažirao trenera i nutricionista kako bi pojačao masu gornjeg dijela tijela, odnosno trupa i ramena, a vježba pet puta tjedno po 40 minuta. Uz to, prati prehranu namijenjenu za razvoj mišića.

Drugi važni aspekti njegove prehrane su:

  • jede nekoliko manjih obroka tijekom dana, odnosno četiri do šest puta dnevno, a nekad čak i više, ovisno koliko je aktivan

  • pije puno vode i zelenog čaja – antioksidansi u zelenom čaju pomažu u mršavljenju dok daju energiju

  • što više izbjegava procesuiranu hranu, a umjesto kupljenih voćnih sokova, radije jede voće

U zadnjih je godinu dana također Bieber postao opsjednut zelenim sokovima, a dnevno popije barem jedan. Osim zbog vježbanja, na prehranu Bieber mora paziti i zbog nastupa, koji troše puno energije s obzirom da Bieber uvijek ima popratne točke.

Ana Rucner otkriva svojih 10 zdravih navika, a pogledajte i što Beyoncé preporučuje za što bolju figuru!

Foto: Debby Wong / Shutterstock.com

G.H. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo