Psiha

Psiha

Letu štuke iznad Zagreba – sve spremno za koncert

Sve je spremno za veliki koncert benda Letu štuke u Zagrebu 27. svibnja u dvorani Kornati (Hypo centar) s početkom u 21 sat!

Istinske fanove Letu štuka obradovat će i vijest da će upravo na samom koncertu u Zagrebu otpočeti prodaja njihovog dugo iščekivanog novog albuma “Brojevi računa“! Zagrebački će koncert biti ekskluzivna prigoda za nabavku novog albuma Letu štuka, jer će se album moći kupiti po promotivnoj cijeni tijekom koncerta i to prije nego li njegova distribucija i prodaja krene po CD shopovima.

Album “Brojevi računa”, koji će biti objavljen pod etiketom diskografske kuće Menart, bend Letu štuke već je najavio istoimenim prvim singlom te također i novim singlom “Nikog nema tu” koji trenutno puni radijski eter.

        Letu štuke

Ova je vesela nova stvar dodatno zagrijala atmosferu pred zagrebački koncert za koji se ulaznice u pretprodaji mogu nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

  • Daily News Shop, Hypo centar, Slavonska av. 6,
  • Hypo centar, dvorana Mljet, I kat, Slavonska av. 6,
  • Hit Records Shop, Preradovićeva 12,
  • Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13.

Ograničen broj ulaznica pušten je u prodaju putem sustava Eventim. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosI 70 kuna, a na dan koncerta, ulaznice će koštati 90 kuna.

Dođite po svoje Brojeve računa na veliki zagrebački koncert benda Letu štuke 27. svibnja u dvorani Kornati!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo