Psiha

Psiha

Letu štuke zanima koji je vaš broj računa

Diskografska kuća: Menart
Godina izdanja: 2011.

Treći studijski album skupine Letu štuke, “Brojevi računa”, najavljen je istoimenim singlom, a radijskim se eterom već vrti i najnoviji “Nikog nema tu”. Zagrebačka je publika imala prilike uživo premijerno čuti nove pjesme na svibanjskom koncertu održanom u Hypo centru.

Vedra pjesma, veselih nota i duhovitog teksta Dine Šarana, frontmana benda savršeno se uklopila u ovo toplo vrijeme pa je ubrzo po svom puštanju u radijski eter krenula u osvajanje top ljestvica. U pjesmi “Nikog nema tu” gostuju multinstrumentalist Dušan Duco Vranić, koji je bio u početnoj postavi Letu štuka, a trenutno je član Rundek Cargo trija te MC Blufra iz sarajevskog benda Validna legitimacija.

Rad na albumu “Brojevi računa” je počeo krajem 2009. godine i još u ranoj demo fazi pjesama bilo je jasno da će zvuk novog albuma grupe Letu štuke biti u mnogome drukčiji nego prethodna dva. Album popularnih Sarajlija donosi deset novih pjesama nove harmonije, ritmove i “intonacije”. Kako kaže Đani Pervan (producent albuma i član benda) – inspiracija za album mu je bila eksperimentalna elektronska muzika sredine 80-tih i domaća glazba na sličnom tragu iz tog doba. Uvjerite se sami kako to zvuči!

Letu štuke: Brojevi računa

1. Brojevi računa
2. Ljudi crne puti
3. Nikog nema tu
4. Dembelija
5. U ovom svijetu
6. Simple song
7. Boca i Grtalica
8. A kada boli
9. Dan dan
10. Kravate

 K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo