Psiha

Psiha

O čemu sanja Nina Badrić?

Autor: Tomica Mladić

Nina predstavlja svoj novi singl “Sanjam da smo skupa mi”

Ninu Badrić ne treba posebno predstavljati. Ona objedinjuje muzikalnost, talent, šarm i osobnost, a njezina 20-godišnja karijera rijetka je konstanta na hrvatskom glazbenom nebu. Svojim albumima i videospotovima uvijek je pomicala granice produkcije i hrabro postavljala nove standarde za generacije koje dolaze. Nina je glazbeni vizionar i sa svakim svojim albumom otvara nove glazbene priče. Jedna od takvih priča je i njezin novi singl, pjesma “Sanjam da smo skupa mi“ za koji je i snimljen videospot. Dok se on ne nađe na našim TV postajama i internetu, poslušajte Nininu pjesmu:

Leon Lučev, jedan od najcijenjenijih i najnagrađivanijih hrvatskih glumaca po prvi puta pristao je glumiti u videospotu. “Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom suradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna kemija na samom snimanju“, kaže redatelj Darko Drinovac. Videospot je sniman na lokacijama Opatije i Kvarnera i na trajektu za otok Cres. Radnja se sa vanjske lokacije preselila u sobu hotela gdje su Leon i Nina snimili ljubavne scene.

Autor: Tomica MladićPjesma “Sanjam da smo skupa mi” za koju tekst potpisuje sama Nina, a glazbu zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo, već je postala veliki regionalni hit koji osvaja sve top liste diljem regije.

Evo što je o samom snimanju izjavila Nina Badrić:

“Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili”.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo