Po jutru se dan poznaje - usvojite zdrave navike ovih poznatih dama - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Po jutru se dan poznaje – usvojite zdrave navike ovih poznatih dama

Shutterstock

Ako odradite trening prije doručka, možete sagorjeti 20 posto više kalorija nego ako vježbate poslije doručka!

Pravilna jutarnja rutina, način na koji započinjete dan, garancija su uspješnog dana.

Kako neki od najuspješnijih ljudi uspijevaju sačuvati svoju zdravu jutarnju? Već smo pisali o tome kako uklapaju tjelovježbu u svoj raspored, a sada doznajemo što rade odmah nakon buđenja. Ako planirate promijeniti svoj život na bolje, možete iskoristiti neku naviku Jennifer Aniston ili Khloé Kardashian

Jennifer Aniston

Ona je pravi jutarnji tip – ustaje u 4.30 sati, osim ako radi, tada ti priušti malo više odmora. Odmah nakon buđenja, umivanja i nanošenja kreme ona odvoji 20-ak minuta za jogu, ali to nije sve – nastavlja trening na traci za trčanje, biciklu te napominje kako često mijenja redoslijed izvođenja vježbi. 

Khloé Kardashian

Khloé ustaje u 5 sati ujutro kako bi vježbala uz pomoć privatnog trenera, a nakon jutarnje higijene odmah popije zeleni čaj, pojede bananu i malo maslaca od kikirikija. 

Kate Hudson

Pream pisanju HuffPosta, Kate se budi oko 7 sati ali uvijek joj je potrebno oko 15 minuta da se razbudi. Nakon jutarnje kave vozi djecu u školu te se po povratku kući posveti tjelovježbi. Tek tada doručkuje – 2 kuhana jaja, pola avokada i slaninu od puretine. 

Što bi bio Elvis Presley da nije bio pjevač? I što su o uspjehu rekli Oprah Winfrey, Thomas Edison…

Oprah Winfrey

Ova poznata dama jutro započinje meditacijom na koju odvoji 20 minuta te odmah nastavlja vježbanje na traci za trčanje kako bi ubrzala puls. Kune se da taj dio vježbanja svaki dan učini boljim, budi energiju i jača koncentraciju. Kako bi se “uključila” u stvarnost, hoda, sluša glazbu ili kuha omiljeno jelo. Važno joj je da doručak sadrži ugljikohidrate, vlakna i proteine. 

5 trikova Reese Witherspoon za mladolik izgled

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo