Psiha

Psiha

Pođite putem kojim se rjeđe ide

Za rijetko koju knjigu iz ove generacije se može reći da je imala tako snažan utjecaj na naš intelektualni i duhovni život kao što je to imala knjiga “Put kojim se rjeđe ide”. Pomaže istraživati samu prirodu osjećajnih veza te nas vodi prema novom spokoju i punoći života.

Proljeće se ne odnosi samo na buđenje prirode i toliko dugo iščekivano sunce, već utječe i na raspoloženje ljudi, buđenje organizma i optimizam u razmišljanju. Nakon tmurnih i hladnih dana tijekom ove zime, dolazi vrijeme energije, optimizma i sreće. Iskoristite to vrijeme za sebe i okrenite novu stranicu! Ne čekajte da vam sreća padne s neba i sami je potražite na stranicama Mozaikovih noviteta.

Među popularnim naslovima su ”Put kojim rjeđe se ide”, naslov koji je ušao u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od deset godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu, zatim ”Tišina” u kojoj ćete otkriti snagu introvertiranih osoba u glasnomu svijetu, ”Zahvalnost” najprodavanije autorice popularne psihologije slavne Louise L. Hay i drugih.

Mozaik knjiga

“Želja nam je u svojoj knjižnoj ponudi objediniti klasične priručnike poput knjige ‘Put kojim se rjeđe ide’, koji su se posljednjih desteljeća pokazali učinkovitima i omiljenima i koji su pomogli milijunima ljudi s onima koji otvaraju nove puteve na području samopomoći i koji su svoju kvalitetu već po izlasku dokazali brojnim priznanjima, znanstvenom osnovom i prihvaćanjem čitatelja”, istaknuo je glavni urednik Mozaika knjiga Zoran Maljković.

Scott Peck: Put kojim se rjeđe ide

Za rijetko koju knjigu iz ove generacije se može reći da je imala tako snažan utjecaj na naš intelektualni i duhovni život kao što je to imala knjiga “Put kojim se rjeđe ide“. Prodana je u više od sedam milijuna primjeraka u SAD-u i Kanadi, a prevedena je na više od 23 jezika.

Kako razlikovati ovisnost od ljubavi, kako postati senzibilniji roditelji – na kraju – kako postati osoba koja uistinu jesmo?

Priznajući u čuvenoj uvodnoj rečenici da je život težak, a put duhovnog razvoja dug, doktor Peck nikada ne zastrašuje čitatelje, nego ih blago vodi kroz naporan i cesto bolan postupak promjene prema višoj razini samorazumijevanja. Pomaže istraživati samu prirodu osjećajnih veza te nas vodi prema novom spokoju i punoći života.

Pred nama je 25. jubilarno izdanje ovog svevremenskog bestsellera obogaćeno novim uvodom samog autora u kojem objašnjava ideje koje su oblikovale ovu knjigu i koje nastavljaju utjecati na nove naraštaje čitatelja.

Kako je pisana jezikom koji ne poznaje vremenske granice u razumijevanju, ova knjiga nam omogućava istraživanje prirode ljubavnih odnosa vodeći nas ka novoj životnoj ispunjenosti i spokoju.

Nakladnik: Mozaik knjiga

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo