Psiha

Psiha

Taylor Swift otkriva tajnu svog vitkog i čvrstog tijela

Sa samo 23 godine Taylor Swift postigla je slavu i otpjevala hitove koji su poznatiji od hitova brojnih njenih kolega.

Sada već izgrađena pjevačica od 27 godina i dalje širi svoj opus i održava zavidnu karijeru. No, to nije jedino na čemu joj zavide žene diljem svijeta. Kako uspjeva zadržati vitku i čvrstu liniju?

Rutina tjelovježbe

Taylor Swift obožava pokretnu traku za trčanje, a trči barem pola sata dnevno nekoliko puta na tjedan. Često ističe kako se svakodnevno znoji, a na taj način izbacuje razne toksine iz tijela. Ona je definitivno jedna od rijetkih na sceni koji nemaju previše masnoća na tijelu. Naravno, ima puno toga u genima, ali treba i održavati tako divnu liniju. Vjeruje da tjelovježba nije samo za gubitak kilograma i za izgled. Ponajprije vježba kako bi poboljšala svoju izdržljivost na pozornici, ali i u svakodnevnom životu. Nadalje, biti zvijezda, putovati stalno skakati po pozornici zvuči kao san, ali sve je to vrlo stresno. A Taylor objašnjava kako je tjelovježba način da izbacite stres iz sebe te poboljšate samopuzdanje.

Evo što radi Jennifer Aniston kako bi izgledala 20 godina mlađe

Životne navike uz pomoć kojih Halle Berry s 50 izgleda kao da ima 30 godina

Prehrana

Više puta je rekla kako obožava jesti i kuhati. Vjeruje kako svako smanjenje jela dovodi kasnije do prejedanja. Smatra da što više jede može i više vježbati. Izbjegava pića sa šećerom, a pije puno vode kako bi ostala hidrirana. Najviše voli jesti salate, jogurte i razne sendviče. No, vikednom si dopusti i nezdravu hranu poput burgera, keksa i sladoleda. Jer važno je uživati u životu, zar ne?

Zvijezde serije Igra prijestolja u top formi! Evo kako vježbaju

M.S.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo