Psiha

Psiha

Vodimo vas na film Sve o jednoj djevojci!

Odabrali smo dobitnike! Svoje ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 27.01. u terminu po vlastitom odabiru, a podižete ih uz predočenje osobne iskaznice na blagajni Cinestara u Branimir centru.
Čestitamo!

IZVORNO IME: An Education
REDATELJ: Lone Scherfig
ULOGE: Olivia Williams, Emma Thompson, Carey Mulligan, Peter Sarsgaard
ŽANR: drama
TRAJANJE FILMA: 95 minuta
GODINA: 2009
DRŽAVA: UK

SADRŽAJ FILMA:

“Jenny (Carey Mulligan) vrlo je bistra 17-godišnjakinja koja srednju školu koju pohađa prolazi s odličnim uspjehom i intenzivno se priprema za Sveučilište u Oxfordu. Međutim, uskoro će upoznati mnogo starijeg Davida (Peter Sarsgaard) s kojim će započeti burnu ljubavnu vezu, shvatiti da se nije samo zaljubila u njega, već i u njegov stil života pa će snovi o pohađanju Oxforda biti brzo zaboravljeni. Ipak, otkrit će da David nije toliko savršen koliko se čini na prvi pogled, a strašna tajna koju on čuva pogodit će ju više nego što se i sama mogla nadati te natjerati da preispita samu sebe…

Ovu priču o životu režirala je Lone Scherfig prema scenariju proslavljenog britanskog autora Nicka Hornbyja („Hi-Fi dućan snova“, „Sve zbog jednog dječaka“), a u glavnim ulogama pojavljuju se dobitnica Oscara Emma Thompson, Olivia Williams, Carey Mulligan, Peter Sarsgaard i Alfred Molina.”

Ovaj tjedan u CineStar kinima
CineStar starsklub

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo