Afrička šljiva - naš dar za muškarce! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Afrička šljiva – naš dar za muškarce!

Danas je dan za muškarce, s obzirom na to da vam poklanjamo najnoviji hit za reguliranje svih problema urogenitalnog trakta – Afričku šljivu! Najkreativniji i najpotpuniji odgovor nagrađujemo s mjesečnom terapijom od tri kutijice proizvoda Afrička šljiva. Tko će to točno biti saznaj već sutra!

Na hrvatsko je tržište stigao novi i potpuno prirodan proizvod za reguliranje svih problema urogenitalnog trakta. Riječ je o proizvodu Afrička šljiva koji predstavlja dugoročno rješenje funkcije mokraćnospolnog sustava bez zabilježenih nuspojava. Ekstrakt afričke šljive (prunus africana – pygeum africanum) koji se koristi u kapsulama pomaže pri smanjivanju i usporavanju benigne hiperplazije prostate i upale prostate, uslijed čega se smanjuju sve urinarne tegobe koje prate ova stanja. Uzima se jedna kapsula dnevno s trajanjem terapije od minimalno mjesec dana.

Afrička šljiva raste u Africi i na Madagaskaru u tropskim šumama. Lokalno stanovništvo tradicionalno koristi koru afričke šljive u obliku praha ili čaja u tretmanu benignog uvećanja prostate kao i za potenciju. Stoljećima se, među plemenima u Južnoj Africi, afrička šljiva koristila u tretmanu benignog povećanja prostate. Tek je od 1700. godine, s dolaskom kolonijalizma i otkrivanja tradicionalnih ljekovitih biljaka afrička šljiva počela s primjenom i u Europi.

Danas, s većim brojem istraživanja o ljekovitim svojstvima, afrička šljiva dobiva na popularnosti kao sigurna prirodna alternativa za liječenje prostate i podizanje ukupne kvalitete života kod muškaraca.

Proizvod Afrička šljiva možete pronaći u svim ljekarnama ili
naručiti na broj telefona 01/3864 – 397, putem e-maila office@abela.hr, odnosno obrascem za narudžbu na
http://africkasljiva.com/hr/narucite/).

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo