Psiha

Psiha

Aussie – čudesni proizvodi za kosu

Iz daleke Australije u vaše ruke stižu “čudesni” proizvodi za kosu – Aussie. Riječ je o kultnoj marki koja je prošle godine stigla na hrvatsko tržište i osvojila brojne žene. Australski klokan – zaštitni znak Aussieja sinonim je za savršenu njegu vaše kose.

Tri čitateljice darujemo proizvodima za njegu kose:  Reconstructor – za oštećenu kosu,  Frizz Remedy – za zaglađivanje neposlušne kose  i Colour Mate – za njegu obojane kose.

Među najpopularnijim proizvodima ove kultne marke za njegu kose upravo je linija 3 Minute Miracle tretmana za dubinsku njegu različitih tipova kose. Gusta, bogata i kremasta tekstura ovih tretmana hrani vašu kosu i prodire duboko u nju bez osjećaja težine. A uz sve to, ostavlja na kosi neodoljiv miris po kojemu su Aussijevi proizvodi nadaleko poznati.

Vaša kosa je žedna? Posegnite za tretmanom Miracle Reconstructor. Ako bojite kosu, za vas je najbolji odabir Colour Mate. Neposlušna kosa stvara vam probleme? Frizz Remedy pobrinut će se za glatku kosu i tijekom vlažnijih dana. Jednom kad pronađete svoj savršeni 3-minutni čudotvorni tretman iz ove linije, nećete moći zamisliti dan bez njega.

Korištenje tretmana Aussie 3 Minute Miracle je veoma jednostavno i brzo. Nakon što ga nanesete na vlažnu kosu, držite ga 3 minute, nakon čega se ispire. Kosa je nakon tretmana neopisivo mekša i glađa na dodir, puno se lakše i brže suši i lakše se raščešljava.

Trenutno dostupni dubinski tretmani Aussie 3 Minute Miracle diljem zemlje:

  • 3 Minute Miracle Reconstructor
  • 3 Minute Miracle Frizz Remedy
  • 3 Minute Miracle Colour Mate
  • 3 Minute Miracle Luscious Long

Slike proizvoda pogledajte u galeriji

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo