Psiha

Psiha

IMMUN DIREKT – Direktna potpora imunosnom sustavu

Zdrav i uravnotežen imunosni sustav čini jedan od osnovnih preduvjeta za zdravlje čovjeka. U slučaju poremećaja u njegovu radu, mogu se razviti mnoge bolesti, zimi najčešće gripa i prehlada. Darujemo vas s pet originalnih komada Biolectra Immun Direkta. Imena pet sretnih dobitnika saznajemo sutra!

Gripa i prehlada akutne su respiratorne bolesti virusnog podrijetla, koje se s jedne osobe na drugu šire kapljičnim putem. Budući da obje bolesti izazivaju virusi, nijedna se ne može suzbiti antibioticima.

Vitamini i minerali su za imunosni sustav iznimno važne tvari jer sudjeluju u metaboličkim procesima i pomažu pravilno funkcioniranje organizma.

Iako se u našem tijelu nalaze u vrlo malim količinama, elementi u tragovima – minerali selen i cink od posebne su važnosti za normalno funkcioniranje imunosnog sustava. Oba su elementa ključna za staničnu diobu, enzimsko djelovanje jetre i drugih organa, jačanje imuniteta i uklanjanje otrova iz organizma.

Cink je esencijalni mineral koji stimulira stvaranje imunosnih stanica, dok selen zajedno s drugim mineralima pomaže izgradnju obrambenih bijelih krvnih stanica.

Biolectra Immun Direct je jedinstvena kombinacija cinka, selena i histidina koja je direktna potpora imunosnom sustavu. Proizvod je jedinstven na tržištu i ima vrlo praktičnu primjenu direktno u usta bilo kada i bilo gdje, bez potrebe za vodom.

Biolectra Immun Direct je ugodnog osvježavajućeg okusa naranče i može se koristiti svaki dan.

Pogodan je i za dijabetičare jer ne sadrži šećer.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo