Vitadur poklon-paketi za prirodnu detoksikaciju

vitadur spring drops

I ove vas godine tvrtka Vitadur d.o.o. daruje novim i jedinstvenim proizvodom na tržištu: sokom Spring Drops dobivenim iz drva breze! Po dva sretnika ćemo darivati paketom koji uključuje dvije litre ovog iznimnog soka u kombinaciji sa šipkom te litru soka breze i mente. Tko će to točno biti? Saznajte već sutra!

Zanima vas kakvog je okusa sok iz drveta breze? Riječ je o osvježavajućem napitku dobivenom direktno iz drveta breze – životnom soku koji nastaje buđenjem ovog drveta u proljeće. Svježeg je i pomalo slatkastog okusa, s blagom dozom drvene arome. Sadrži minerale i elemente u tragovima u obliku koje naše tijelo koristi vrlo brzo i učinkovito. Dobiva se tako da se u proljeće zareže kora breze i vrijedna tekućina njenog središta skuplja kap po kap.

Čaša soka od breze predstavlja dobar način za početak dana. Čisti i detoksicira tijelo i ubrzava metabolizam, a ovaj sok je naročito pogodan za čišćenje jetre i bubrega jer neutralizira otrovne otpadne tvari i filtrira ih kroz urinarni trakt. Jednako tako, sok od breze može biti saveznik osoba koje vode bitku sa suvišnim kilogramima, blagonaklon je i prema želucu i može se koristiti kao prirodni sportski napitak prije i poslije vježbanja jer djeluje poput infuzije. Pogodan je i za dijabetičare jer ne sadrži dodane šećere.

Više o soku Spring Drops saznajte u članku Dar prirode za zdravlje i vitalnost: sok od breze.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!