Psiha

Psiha

5 navika žena koje vole seks

Dok neke žene obavljaju svoje bračne dužnosti preko volje, druge i dalje uživaju u bračnom krevetu.

Ženina sposobnost uživanja u seksu ovisi o stavovima koje ne možete vidjeti. Predstavljamo vam stoga pet (nevidljivih) navika žena koje vole seks.

k1. Prihvaćaju svoja tijela

Žene koje vole seks ne srame se svojih tijela iako im linija, baš kao i većini nas, nije savršena. Ne inzistiraju da se gase svjetla, niti se skrivaju pod pokrivačem. Osjećaj vlastite privlačnosti nema veze s time kolike su vam grudi i jesu li vam bokovi uski ili široki, ali ima veze s time što osjećate prema svojim grudima i bokovima.

2. Jasno kažu što žele

Sebičnost nije vrlina. Međutim, žene koje znaju biti sebične u krevetu imaju daleko bolja seksualna iskustva. Žene koje vole seks razumiju svoje želje i znaju kako ih zadovoljiti. One traže ono što žele. Žene koje vole seks kažu svojim partnerima što žele – bez obzira koliko su dugo već s njima.

3. Znaju reći “ne”

Nijedna zdrava osoba ne želi voditi ljubav dvadeset puta na dan. Koliko god uživali u seksu, ima dana i trenutaka kad nam nije do toga. Žene koje vole seks nisu spremne na kompromise kad je riječ o užitku vođenja ljubavi. Stoga će odlučno reći “ne”, kad to žele.

k4. Strastvene su u svemu

Žene koje uživaju u seksu uživaju u životu. Svaku lijepu priliku koriste za uzbudljivo vođenje ljubavi, kupnju nove haljine, dobru večeru, uspješno obavljen posao, novu pjesmu…

5. Nisu krute

Seks nije samo za subotu uveče, i u četvrtak ujutro može biti OK. “Misionarski položaj” možda će biti zadovoljavajući neko vrijeme, ali i drugi položaji mogu biti i te kako zanimljivi. Žene koje vole seks čuvaju se zapadanja u rutinu. Spremne su eksperimentirati, iskušavati nove položaje, mjesta i riječi.

 
K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo