Dobar seks je moguća misija!

seks-par-poljubac-veza-1

Gledajte na seks kao avanturu, a ne obvezu. Jedino tako ćete ponovo otkriti ono što vas uzbuđuje, privlači i tjera na još.

Nemojte zaboraviti na ljubljenje

Ako ste u dužoj vezi ili braku, vjerojatno se sa sjetom sjećate "početničkih dana" kada niste mogli kontrolirati svoje strasti i jednostavno ste se morali ljubiti kao ludi. Nema razloga da se odreknete ove senzualne poslastice.

Privucite ga blizu i iznenadite dugim, izazovnim poljupcem. Mazite se, lagano usnama prekrijte njegov vrat, a kada postane vruće, uključite jezik i zube.

Grickajte mu uši, ljubite vrat i ostavite koju šljivicu. Poslije se možete nasmijati tinejdžerskim danima. Koncentrirajte se na osjet, uključite ruke i nježno ga zagrlite i milujte. Dahom mu dajte do znanja koliko ga želite.

Brza ljubav

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, dozu nepredvidljivosti i iznenađenja. Ako ste zapali u rutinu ili jednostavno od umora ne znate od kuda početi jer ste razapeti između posla, obitelji i kućanskih obveza, onda je brza ljubav ono što vam treba!

Hormoni koji će vam naletjeti u glavu i tijelo riješit će vam manjka energije, a smiješak vam neće silaziti s usana.

Gdje? Gdje?

Osim brzaka, koji su kao stvoreni za poboljšanje raspoloženja prije posla u ponedjeljak ujutro, probajte seks na nekom novom mjestu. To će vas predstaviti izazovu, ludosti i otkačenosti mlađih dana, a ponekad nedostatak predigre može djelovati izuzetno stimulativno.

Probajte seks na nekom mračnom javnom mjestu. Dakako, to je zakonski prekršaj, ali ako vas nitko ne ulovi, onda se u stvari to nije ni dogodilo. Na putu prema vikendici skrenite s glavne ceste i "razgledajte" prirodu. Recite partneru da trebate njegovu pomoć dok rublje stavljate sušiti na terasu zgrade.

Igrajte se skrivača

Ne mislimo da doslovce povičete "Pik-pak za mene", osim ako baš nemate potrebu nakon doživljavanja vrhunca. U svoj seksualni život možete uključiti i seksi igračke koje ne morate nužno kupiti u seks shopu.

Predložite partneru neka vam poveže oči svojom kravatom, svilenim šalom ili nekim sličnim predmetom od mekane tkanine. Čim uklonite vid iz igre, vaša će druga osjetila preuzeti glavnu ulogu i tako ćete više osjetiti ono što vam predstoji.

Koncentrirajte se na opuštanje i dopustite neka vaše tijelo preplavi ugoda dodira. Za više užitka predložite partneru neka istraži vaše tijelo nekim mekanim predmetom: perom ili četkicom kojom nanosite rumenilo (naravno, mora biti čista).

Želite još ideja za kreativniji seks? Seksi igrice za veći užitak

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!