Psiha

Psiha

Kako najbolje oralno zadovoljiti muškarca?

Učinite sve da oralno zadovoljite svojeg muškarca, a nakon uspješno obavljenog posla skidat će vam „zvijezde s neba“ ili barem vratiti „uslugu“ istom mjerom.

Kako najaviti ovu temu? Vrlo jednostavno! Oralni seks ili felatio sastavni je dio seksualnog života većine odraslih, seksualno aktivnih osoba. Neke osobe uživaju u davanju oralnog zadovoljstva, a neke u primanju, no kao i sve ostalo i za taj segment potrebno je određeno umijeće koje se stiče – praksom.

S obzirom da neki seksualni partneri nisu otvoreni u izražavanju svojih želja u krevetu, pa tako niti u onome što im više odgovara, to otežava posao zadovoljavanja partnera. Zbog toga nije na odmet pročitati i saznati možda koju skrivenu tajnu tog “umijeća“. Dakle, djevojke i žene, nakon što pročitate – prihvatite se posla! Učinite sve da zadovoljite svojeg muškarca. Ako učinite to kako treba, skidat će vam “zvijezde s neba“…

Što vlažnije to bolje…

Jedno od najvažnijih pravila oralnog seksa je vlažnost. Kada se spustite “tamo dolje“, započnite s lizanjem penisa od korijena prema vrhu. Učinite to dva do tri puta, svaki puta na drugom mjestu, a nakon toga lagano stavite vrh penisa u usta i sišite, dok ga s rukom stimulirate (gore-dolje), s čime ćete osigurati potrebnu vlažnost.

Najbolja pozicija za vas

Nakon što ste navlažili penis, vrlo je važna pozicija na kojoj se nalazite tijekom pružanja oralnog zadovoljstva svojem partneru. Neka vaš partner legne na leđa, jer ta pozicija vam omogućava pristup cijelom genitalnom području. Bolji pristup znači više zadovoljstva!

Najbolja pozicija za njega

Polovicu posla što se tiče uzbuđenja ćete odraditi, ako će on biti u dobroj poziciji da vas gleda dok mu pružate oralno zadovoljstvo. Zato kada ste primjerice na krevetu, pobrinite se da on bude u polusjedećem položaju iz kojeg će vas moći vidjeti “na poslu“. Sigurno će uživati u pogledu.

Druga dobra pozicija za pogled je da on stoji, a vi klečite. Treća pozicija je da vi ležite s glavom na povišenom položaju, a on da bude s koljenima sa svake strane vašeg torza i dopustite mu da iz te pozicije stavi penis u vaša usta.

Budite razigrani

Budite inovativni i razigrani. “Mučite“ ga u dobro smislu, odnosno, prije stavljanja penisa u usta, ližite, dirajte, radite sve osim “glavne stvari“. Ako želite pridodati njegovom uzbuđenju, primjerice prilikom samog početka predigre još dok na sebi ima odjeću, pogledajte ga u oči i recite mu “želim te u svojim ustima“ i počnite ga skidati.

Možete, također, staviti penis između svojih grudi, makar se radi više o vizualnom zadovoljstvu nego osjetilnom. Kada ima još na sebi primjerice donje rublje, spustite se ispod donjeg ruba bokserica i ljubite unutarnji dio bedra, a dok ih skinete, ljubite i ližite okolo penisa, tako dugo dok neće doslovno moliti da stavite penis u usta.

Kako ga držati?

Vaš palac i kažiprst mogu imitirati prsten za penis, jer kombinacija pritiska i trenja je najbolja kombinacija u oralnom seksu. Dakle obujmite kažiprstom i palcem korijen penisa i malo eksperimentirajte s jačinom pritiska i pomicanjem dok ne pronađete pravi “omjer“. Naime, kontinuirano pritiskanje i opuštanje penisa na trenutke će prenuti dovod krvi u penis što će mu intenzivirati užitak, bez obzira što radili s ustima. Ako mislite da nećete jedno i drugo moći dobro koordinirati pokušajte s pravim prstenom za penis.

Glas užitka

Ukoliko ćete za vrijeme pružanja oralnog užitka i sami ispuštati glasove užitka, to će doprinijeti njegovom uzbuđenju. Naime, s tim ćete mu dati do znanja da vas uzbuđuje pružanje oralnog užitka i da uživate i tome. Naravno, neka vaš glas bude prigušen, nemojte pretjerivati jer će zvučati “lažno“.

Male tajne velikih majstorica

Kada pružate oralno zadovoljstvo svojem partneru, to znači da se morate igrati s cijelim “paketom“, uključujući određena osjetljivija područja penisa. Jedno od takvih područja je frenulum, odnosno područje koje se nalazi odmah ispod glavića penisa (izgleda u obliku slova “V“). Stimulirajte to područje s ravnim i mirnim jezikom od korijena penisa prema vrhu.

Obiteljski dragulji

Njegovi “obiteljski dragulji“ možda jesu najosjetljiviji dio koje će čuvati sa životom, ali ako znate s njima pravilno “rukovati“, možete mu pružiti mnogo zadovoljstva. Nježno ih dirajte, milujte i povlačite. No, budite vrlo oprezne. Nikad ih nemojte niti najmanje udarati, niti jako povlačiti. Nježno ih uzmite u ruku i vrlo nježno povucite prema donje za vrijeme pružanja oralnog zadovoljstva. Ili čekajte njegovo “veliko finale“ te u tom trenutnu obujmite mošnje s kažiprstom i palcem oko njihovog korijena i nježno ih povucite nekoliko puta kada doživi vrhunac.

Pronađite međicu

Oralni seks jednostavno ne može proći bez dodirivanja jednog od najosjetljivijih mjesta, a to je njegova međica koja se nalazi između mošnji i anusa. To je mjesto na kojem se nalazi vrlo nježna i meka koža s mnogo živaca koje možete vrlo malo stimulirati – laganim masiranjem, pritiskom, škakljanjem i tapkanjem. Probajte nekoliko varijanti pa da vidite koja najbolje funkcionira. U svemu što radite, budite nježni.

Duboko grlo

Muškarci jednostavno obožavaju “duboko grlo“ što se tiče oralnog seksa, jer imaju osjećaj kao da se radi o vagini uz jezik kao bonus. Kada izvodite “performans dubokog grla“ penis vam ide dublje od otvora grla. Naravno, budite pažljivi jer ova radnja može vrlo lako izazvati povraćanje, zato pokušajte to učiniti opuštajući mišiće grla, te progutati nekoliko puta prije nego što dođete do svoje granice. Budite pažljivi i kontrolirajte njegove pokrete, kako vam ne bi još trzajem pogurnuo penis u grlo, jer to neće završiti povoljno za vas. Ako vam neće uspjeti, jednostavno morate vježbati, a svoj neuspjeh popratiti smiješkom…

Gutanje bez gutanja

Samo pružanje oralnog zadovoljstva muškarcu je dovoljno uzbuđujuće, pa zbog toga ne trebate gutati spermu ako ne želite. Osim toga, kada doživi vrhunac neće mu biti bitno što vi niste ništa progutali. Naravno, muškarci vole kada svrše ženi u usta jer tada doživljavaju neprekinutu stimulaciju za vrijeme orgazma, no ne bi vam smjeli zamjeriti ako to ne učinite. Sve što trebate je nastaviti ručno stimulirati penis za vrijeme orgazma i partner će biti zadovoljan.

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo