Psiha

Psiha

Nalazi li se vaš fetiš na našem popisu?

Htjeli vi to priznati ili ne, svi smo mi skloni obožavanju određenih predmeta ili dijelova tijela koji nam raspaljuju maštu. Nemojte se bojati svoje opsesije. Uživajte u njoj jer uvelike može poboljšati seksualni život. Nalazi li se vaš fetiš na našem popisu?

1. Seksi trbuh

I žene i muškarci se vole razmetati vlastitim seksi trbuhom. Muškarcima nema ništa privlačnije od samopouzdane žene koja voli vlastito tijelo i uživa u njemu.

k2. Bušenje i ukrašavanje tijela nakitom

Piercing je iznimno popularan među mlađom populacijom. Ljubitelji bušenja i ukrašavanja tijela nakitom se ne zaustavljaju samo na ušima. Oni nerijetko imaju probušen jezik, obrve, bradavice, usne, jezik, pa čak i genitalije! Ouch!

3. Stopala


Riječ je o jednom od najpopularnijih fetiša. I dok neki muškarci vole
ukrašavati
ženska stopala
nakitom,
drugi
ih vole maziti,
pa čak i lizati.

4. Lateks, koža i guma

Muškarci vole gledati žene uvučene u vrlo uske materijale, pogotovo ako su napravljeni od lateksa, kože ili gume. Pitate se zašto je tome tako? Evo i odgovora: spomenuti materijali savršeno ocrtavaju obline, što jednostavno raspaljuje mušku maštu.

5. Dominacija

Određene osobe jednostavno obožavaju kad im seksualni partner/ica naređuje u krevetu. Njihova opsesija podređenim položajem nerijetko uključuje i upotrebu bičeva, lisica ili drugih predmeta za vezanje. Riječ je o iznimno popularnom fetišu.

j6. Crveni ruž za usne

Osobe koje se “pale” na ženski ruž za usne maštaju o crvenom prstenastom “otisku” koji će partnerica ostaviti nakon oralnog seksa. Drugi pak muškarci obožavaju kad ih dama mazi crvenim i dugim noktima.

7. Kosa

Riječ je o jednom od najuobičajenijih fetiša. Svi mi volimo vidjeti i promrsiti njegovanu, čistu i mirisnu kosu, zar ne? Neki muškarci obožavaju žensku kosu svezanu u konjski rep ili ispletenu u pletenice.

Koji je vaš omiljeni fetiš? Podijelite s nama svoju tajnu!

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo