Psiha

Psiha

Svaki drugi muškarac se uzbudi više puta dnevno

Ako vam se pružili prilika prevariti partnericu, a da za to nitko ne sazna, biste li ju spremno prihvatili? Ako je vjerovati anketi američkog Metroa, više od polovice muškaraca ne bi!

Naime, čak 57 posto ispitanika reklo je kako ne bi šaralo okolo, unatoč garanciji diskrecije. Rezultati su to ovogodišnje ankete američkog Metroa o seksualnim navikama čitatelja. Ovaj put, koncentrirali su se na najmračnije i najprljavije želje.

Tako je 40 posto ispitanica priznalo kako se uzbudi svakih par dana, dok libido podivlja nekoliko puta dnevno za 17 posto žena. Situacija je uvelike drugačija s muškarcima: njih se 54 posto uzbudi nekoliko puta dnevno.

Svakog tjedna seksa se 47 posto žena i 49 posto muškaraca. S druge strane, 11 posto žena i osam posto muškaraca muči višegodišnja suša na ljubavnom planu. Šest posto ispitanica nije nikada iskusilo ljubavne čari, jednako kao i četiri posto muškaraca.

Ako govorimo o masturbaciji, ukupno 20 posto ispitanika masturbira svaki dan i tek pet posto žena! Čak 18 posto muškaraca razmišlja o svojoj partnerici za vrijeme ovo čina, usporedno s 11 posto ispitanika koji zamišljaju nekoliko partnerica. Također 11 posto zamišlja seks sa svojom bivšom, a samo jedan posto manje muškaraca sebe stavlja u klinč s nekom porno zvijezdom.

Ako im se pruži prilika prevariti suprugu, a da za to nitko ne sazna, čak je 57 posto muškaraca decidirano odbilo ovu “ponudu”, a 33 posto bi ju prihvatilo. Vjernih žena je bilo 75 posto, a 18 posto bi prevarilo supruga ako on za to nikada ne bi saznao.

Ako bi saznali za ženinu nevjeru, većina muškaraca bi joj oprostila, no to nije slučaj s nježnijim spolom. Tako je 56 posto ispitanica odbilo i samu pomisao oprosta varalici. S druge strane, 35 posto žena bi se htjelo pomiriti.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo