Uskoro: spoj Viagre i kondoma za bolji seks! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Uskoro: spoj Viagre i kondoma za bolji seks!

Poznati proizvođač prezervativa uskoro bi na tržište trebao izbaciti novi proizvod koji obećava održati erekciju sigurnom i istovremeno poboljšati partneričino zadovoljstvo.

Za sada radnog naziva CSD500, novi kondom sadržava gel na temelju nitroglicerina, koji se koristi kod bolova u prsima i zatajenja srca. Gel se brzo apsorbira kroz kožu na penisu i pospješuje dotok krvi te na taj način omogućuje jaku erekciju.

“U biti, riječ je o Viagri u kondomu no, za razliku od sličnih lijekova za erektilnu disfunkciju, CSD500 je usmjerena prema muškarcima koji maju problema s održavanjem erekcije dok nose kondom”, objasnio je Daniel Mahony u ime proizvođača ovog prezervativa.

U kliničkom ispitivanju, ovaj je kondom dobio odličnu ocjenu: muškarci su izjavili kako se njihova erekcija poboljšala, baš kao i većina penisa, a mnoge su žene produljile svoje seksualno zadovoljstvo.

Za razliku od male plave tablete, ovaj ćete kondom moći kupiti bez liječničkog recepta, s obzirom da je prošao sva ispitivanja europske regulative, iako proizvođači još nisu najavili datum njegovog lansiranja na tržište niti okvirnu cijenu.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo