Psiha

Psiha

Vodič za seks u autu

Seks u automobilu nije tako lagan kako zvuči. Svi vi koji ste ikada pokušali, mogli ste primijetiti određene teškoće. Izbjegavanje sjedala, upravljača i ručice mjenjača kako biste našli dovoljno ugodan položaj da dovršite posao, samo su neke od njih.

Uspjeh djelomice ovisi o vrsti automobila koji imate. Zamislimo da imate klasičan karavan srednje klase.
Ovo su neki od savjeta kako “vožnju” učiniti ugodnijom:

Položaji i aktivnosti
Postoji nekoliko položaja koji seks u automobilu čine laganijim i zabavnijim. Kada pokušavate shvatiti kako se seksati u automobilu, uzmite u obzir ove manevre i mjesta:
• Stražnje sjedalo
Za početak odaberite tko će biti u gornjem a tko u donjem položaju. Donji sudionik može ležati na stražnjim sjedalima ili sjediti ako je posrijedi muškarac. Udobnije je ako prednja sjedala pomaknete koliko god možete naprijed, kako bi dobili više prostora.
• Prednje putničko sjedalo
Gurnite sjedalo što dalje možete i sjednite na njega. Vaša partnerica vas može jahati sučelice ili okrenuta prema vjetrobranu, pridržavajući se rukama za instrument ploču.

Izvan automobila
Poklopac motora automobila je odlična platforma za raznovrsne aktivnosti. Možete se spustiti na njezino međunožje dok ona drži svoje noge na vašim ramenima. Pritom se njena stražnjica nalazi na rubu automobila. Možete ulaziti u nju straga ili sprijeda dok je naslonjena preko poklopca motora – a u isto vrijeme uživate u svježem zraku.

Dok vozite
Vaša vas djevojka može oralno zadovoljavati dok vozite – polagano i pažljivo, za oboje. Izbjegavajte rupe ili ulegnuća i držite oči na cesti u svim situacijama. Ako osjećate da se gubite, zaustavite se, odmah! Oralno zadovoljavanje nije vrijedno štete na vašem automobilu ili teže nesreće.

Sigurnost
Postoji mnogo načina kako upasti u nevolju dok se pokušavate seksati u automobilu. Sigurnost vas, vašeg partnera i cijelog društva od najviše su važnosti. Ključ je u pripremi prije samog početka. Dakle, parkirajte se negdje gdje se nećete survati niz hrid ili gdje vas drugo vozilo neće udariti. Povucite čvrsto ručnu kočnicu i prilagodite sjedalo prije nego što bilo što počnete.

Zakon
Većina država u svijetu kažnjava javno nedolično ponašanje. A to je upravo ono što vi činite kada pokušavate shvatiti kako se seksati u automobilu. Mogli biste biti uhićeni, platiti novčanu globu, i biti vrlo, vrlo osramoćeni. U nekim vas državama mogu uhititi i poslati u zatvor.

sex u autu 2Stvari koje morate imati na umu
Uvijek pri ruci držite maramice ili rolu toaletnog papira za čišćenje, možda i male mekane jastučiće kako bi vam bilo udobnije.  Dobro je opskrbiti se vodom ili pićem za osvježenje, i kondomima. Izbjegavajte svijeće, jer su one izvor mogućeg požara.

Čistoća
Morate biti sigurni da vam je automobil potpuno čist. Zgužvane, prljave maramice, ambalaža od brze hrane ili papirnate čaše nisu uzbuđujući rekviziti. Usisajte automobil. Naime, trunke i prljavština na stražnjem sjedalu će svrbjeti i predstavljati izvor neugode. Stoga prije spoja obavezno počistite automobil. Kondomi također mogu pomoći pri sprječavanju ljepljivog nereda u autu.

Mjesto
Neka odabir mjesta za seks u automobilu bude razuman i pažljiv. Imajte na umu da nitko ne bi smio vidjeti vaše seksanje u automobilu. Ako je egzibicionizam vaša stvar, odabere područje koje će vam pristajati, tj. dio gdje se okupljajuju prijateljice noći. Ako niste skloni pokazivanju u javnosti, odaberite tiho mjesto s lijepim krajolikom. Pokušajte izbjeći mjesta gdje svi prakticiraju seks u automobilu.

Mašta je vrlina: koristite ju
Seks u automobilu nije uvijek super, ali s malo promišljanja i planiranja, možete koristiti ovaj uzbudljivi i zanimljivi način za malo zločeste ljubavi. Budite oprezni, razumni i poštujte ostatak svijeta, ali se i zabavljajte. Jednom kad svladate sve što smo naveli, budite inventivni i uživajte!

K. Ramić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo