Psiha

Psiha

Vruće zimske igre

Zima je idealno godišnje doba za uživanje u toplini svoga doma, ali i za ljubavne igre udvoje.

Predlažemo da sami napravite romantični ugođaj kako bi vas posebna atmosfera poticala na izmjenu nježnosti. Duge, hladne zimske noći više neće biti dosadne i tmurne!

kMaženje na pikniku

Predlažemo da svoj dnevni boravak pretvorite u divno mjesto za piknik. Tepih prekrijte s nekoliko šarenili jastuka i toplim pokrivačem. Pripremite malu zakusku, crveno vino, i to je sve što vam je potrebno za kulinarsko zavođenje. Ugodna će atmosfera biti kao stvorena za razmjenjivanje nježnosti.

Treptaj svijeća

Svjetlost svijeća doista ima neku magičnu moć. Uz što daje poseban sjaj, ona potiče i stvaranje ljubavnog zanosa. Božice ljubavi znaju kako i blagi treptaj pojačava erotsko uzbuđenje, zato se pobrinite za lagani propuh. Ipak, budite oprezni sa svijećama koje mirišu – muškarci su, kad su mirisi u pitanju, vrlo osjetljivi.

Važno je pobijediti

Dohvatite karte ili sličnu igru i pođite sa svojim voljenim u krevet. Svejedno je na što igrate, važno je da onaj tko pobijedi otkrije svoje najintimnije želje, a da mu ih partner u idućih pola sata i ispuni.

kTopli tuš

Kad se promrzli vratite kući nakon dulje šetnje, nema ničeg ljepšeg
od toplog tuša. Kako biste sve to pretvorili u pravi, vrući doživljaj,
tuš udvoje je pravi izbor. Sapunajte se međusobno kako biste tuširanje
pretvoriti u pravi, uzbudljivi doživljaj. Ako se pored svega i zrcalo
dobro zamagli, na njemu možete ispisati drske poruke i zahtjeve. I sve
pretvoriti u djelo upravo pred tim zrcalom…

Napola odjeveni

Kad navečer dođemo kući, nije nam baš osobito toplo u stanu. Tko bi u takvim uvjetima uopće osjetio želju za nekim ludim seksom i skinuo sa sebe svu odjeću. Ali vi to i ne morate učiniti. Slobodno na sebi ostavite majicu ili košulju – napola odjeveni bit ćete vrlo seksi.

Vrijeme je za čaj

Tko svom voljenom želi priuštiti doista poseban osjećaj, otpit će gutljaj toplog čaja i maziti ga svojim toplim, mekanim usnama.

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo