Psiha

Psiha

Zavirite u spavaću sobu poznatih osoba!

Vjerojatno i vas zanima što poznati rade u privatnosti svoje spavaće sobe.

Australski Vučko Hugh Jackman može se pohvaliti ovećim opusom kostima koje je nosio na filmskom setu. Od superheroja, preko goniča stoke do poslovnjaka, on je probao sve! Čini se da je baš to privlačno njegovoj dugogodišnjoj supruzi Deborah-Lee. “Jednostavno je s mojom ženom. Sviđa joj se zamisao da se vraćam kući u kostimu jer ima osjećaj kao da ima aferu, ali na dobar način. Kad smo se upoznali glumio sam zatvorenika s tetovažama, a ona bi rekla: `Nemoj večeras skinuti tetovaže!`. Pohvalio se kako najviše uspjeha ima obučen kao broker.

Vječni romantik je i irski James Bond Pierce Brosnan. Nakon
deset godina braka, i dalje se trudi ugoditi svojoj boljoj polovici.
“Volim romantiku. Supruzi Keely nosim doručak u krevet na pladnju s jednim
cvijetom iz našeg vrta. To sam radio kad smo tek počeli izlaziti i još dan
danas radim”.

Poznata američka starleta Carmen Electra čvrsto vjeruje u moć seksi odjeće. “Svaka žena bi uvijek trebala imati seksi opremu sa sobom, koja sadrži parfem, sjajilo za usne i štikle. Na njenom tragu je i Charlijev anđeo Cameron Diaz. Holivudska plavuša se zalaže za naglašavanje “pozitivnih dijelova” kako bi se muškarac oraspoložio. Ako imate ubojite noge, zašto ne biste obuli par seksi štikli i ništa osim njih?

Iako nisu više skupa, glumci Kristen Dunst i Jake Gylenhaal nisu se libili podijeliti pokoji savjet za bolje pustolovine u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. Prema zvijezdi Spidermana, par se seksao “u autima, u kupaonici, pa čak i na plaži. Jedino mjesto na kojem se nismo usudili voditi ljubav je hodnik hotela jer smo mislili da bi nas mogli izbaciti ako nas ulove”.

Pjevačka diva Beyonce ima dva savjeta za romantiku i strast: prvi je lagana glazba, a drugi je odjeća u kojoj se osjeća seksi. “Obožavam odjenuti neku haljinu i štikle, ali preporučujem svakoj ženi da odjene ono u čemu se najbolje osjeća. U društvu svojeg muškarca nikada ne smijete biti predvidljive. Mijenjajte svoj izgled, frizure, muškarci to vole”.

Njena je glavna preporuka mala crna haljina. Ovaj klasik je zicer u ormaru bilo koje žene, ali i za libido bilo kojeg muškarca.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo