Psiha

Psiha

Želite mu priuštiti oralni seks za pamćenje? Evo kako se to radi!

Što čini izluđujuće dobar oralni seks? Pratite ove savjete i sami ćete saznati…

Bacite se na posao samo ako ste raspoloženi

Ako oralni seks radite samo kako biste ugodili njemu, a sami osjećate odbojnost ili dosadu dok ga izvodite to će se osjetiti. Kao što je samopouzdanje osnova dobrog seksa, tako je volja osnova bilo kakvog seksa. Nemojte oralni seks tretirati kao kaznu ili obvezu – to nije nimalo seksi.

Usta su vaše glavno oružje

Nemojte se ograničiti na monotone i ujednačene pokrete ustima od kojih će vaš partner poželjeti zaspati ili pobjeći – raspištoljite se. Mijenjajte tempo i  dinamiku, ljubite ga, ližite, gricnite, grijte ga dahom pa ga njime ohladite…

I na miris vagine utječu namirnice koje jedete!

Duboko grlo 

Većini ovakva tehnika izaziva refleks za povraćanje i osjećaj gušenja ALI ako se vašem muškarcu sviđa osjećaj duboke penetracije u grlo, priuštite mu taj užitak makar na nekoliko sekundi.

Ne zaboravite na njegove ostale erogene zone

Iako je penis najčešća “meta” osvajanja, muškarci imaju puno više erogenih zona čijom ćete stimulacijom povećati njegov užitak – otkrijte ih! Ove su točke individualne i svakome se treba posvetiti na nov način. Saznajte što voli – nemojte se sramiti pitati. Sam razgovor o seksu će ga napaliti, a ako ga želite iznenaditi, milujte i ljubite mu bradavice, prsa… što god vam padne na pamet. Nekome će dogovarati lizanje bradavica, dok će drugi muškarac od toga poželjeti pobjeći glavom bez obzira.

5 razloga zašto morate večeras voditi ljubav – ako želite biti zdravi

Pogled koji ubija

Seks je vrlo intiman čin i baš kao što vas povezuju poljupci, u oralnom seksu vas zbližavaju dodiri i pogledi. Oduzmite mu dah mačkastim, zavodljivim pogledom dok ga ljubite. Tu scenu će dugo pamtiti!

Ne žalite se ako mu treba vremena

Mnogim ženama treba poduže vrijeme kako bi postigle orgazam, a muškarci ne moraju nužno biti dijagonalno suprotni.
Nemojte paničariti ako ne vidite rezultate svoj oralnog truda nakon par minuta. Opustite se, budite strpljive i potrudite se bez pritiska ga zadovoljiti. Ako vaš partner osjeti imalo dosade ili brige u vašem pogledu ili pokretu, sretnog završetka neće biti.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo