Psiha

Psiha

Želite znati veličinu njegova penisa? Ništa lakše – pogledajte njegove prste!

Foto: Shutterstock

Željeli biste unaprijed znati kakav vas seks očekuje s novim partnerom? Sve što trebate jest pogledati u njegove prste te pretpostaviti kakav se “paket” skriva ispod traperica…

O tome može li se prepoznati veličina muškarčeva penisa na osnovu izgleda njegovih prstiju na ruci ne prestaje se pisati, a navodno u ovoj prići ima i istine. Prisjetimo se jednog istraživanja provedenog prije par godina u Koreji na čelu s urologom Tae Beom Kimom koje otkriva kako muškarci koji imaju prstenjak duži od kažiprsta imaju i duži penis.

Istraživanje je provedeno nad 144 muške osobe.

Iako je kod većine muškaraca prstenjak nešto duži od kažiprsta, znanstvenici su ovim istraživanjem došli do zaključka kako veća razlika između ta dva prsta otkriva i veći penis!

Prema dobivenim podatcima možemo zaključiti – što je kažiprst kraći, to je penis duži!“, izjavio je Dr. Tae Beom Kim za Reuters.

Što prsti govore o zdravlju?

Upravo smo saznali što znače nejednaki prsti, no dobre vijesti su tu i za muškarce čije ruke izgledaju pravilne. Naime, prema rezultatima jednog istraživanju objavljenom u časopisu Medical Daily, znanstvenici iz Koreje napominju kako muškarci s kraćim prstenjakom bolje reagiraju na lijekove protiv raka. Radi se konkretno o lijekovima koji blokiraju utjecaj testosterona na prostatu. Muškarci s nižom razinom testosterona trebaju manje količine blokatora, pa je i logično da lijekovi djeluju onako kako trebaju.

Ana A.
 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo