Ljubavni horoskop za 2013. godinu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ljubavni horoskop za 2013. godinu

Saznajte što vas čeka u 2013. godini na ljubavnom planu: smiješe li vam se zvijezde ili morate poraditi na osvajanju više nego drugi.

Ovan

Dok je Uran u znaku Ovna, glavna osobina koja će vas krasiti je neovisnost. Nećete svoje želje i potrebe staviti na kocku niti ćete pristati na kompromise, neovisno o tome o kome se radi. Na kraju krajeva, radi se samo o vama… Venera će proći kroz vaš ljubavni sektor između 16. kolovoza i 11. rujna i ovo razdoblje učiniti dobitnim za zaljubljivanje i romansu.

Bik

Saturn će vladati vašim znakom kada je u pitanju ljubav i 2013. godinu učiniti preketnicom. Tek ćete sada vidjeti od čega ste sastavljeni, jeste li za vezu u kojoj ste bili do sada ili tražite nešto novo, drugačije. Ove ćete godine odrasti u punom smislu riječi i shvatiti što to točno želite. Sve manje od toga neće vam biti dovoljno.

Veza s budućnošću smiješi vam se jedino ako imate partnera na kojeg se zaista možete osloniti.

Blizanci

Jupiter u znaku Blizanaca sve do lipnja djelovat će kao benzin na vatru za vaše samopouzdanje: napustit ćete dobro uhodane uzorke sramežljivog i udobnog samačkog života. Uz vatrenu Veneru ćete biti u središtu pažnje od 7.listopada do 5. Studenog, a smiješi vam se i ljubav u inozemstvu ili ljubav sa strancem.

Rak

Ohrabreni Jupiterom u svom znaku sve do srpnja, imat ćete snage i želje isprobati nešto novo u ljubavi. Zaboravit ćete na inhibicije, sramežljivost i svoje ograde koje su vas dugo sputavale. No, pripazite na nesporazume jer će se Merkurov utjecaj dugo protezati kroz lipanj i srpanj. Budite jasni i nedvosmisleni.

Lav

Lavovi imaju Mars u svom strastvenom sektoru sve do početka veljače, a to znači da će biti glavni za potezanje ljubavnih pitanja. Pravi šarmeri i zavodnici, neće mirovati ni trena. Ako želite ozbiljniju vezu sa sadašnjim partnerom, to ćete morati izričito zatražiti – budite jasni.

S druge strane, ostatak veljače proći će u romantičnijem tonu zbog utjecaja Venere.

Djevica

Neptun u ljubavnoj kući označuje kreativnu i inspirativnu romansu. Pripazite na ono što je stvarno, a što se događa samo u vašoj glavi. Nemojte izgubiti tlo pod nogama i dopustiti da vam se život pretvori u bjaku.

S Venerom u vašem znaku u ožujku bit ćete u središtu pozornosti i spremni na udvaranje.

Vaga

Uran u ljubavnoj kući Vaga podcrtat će osjećaj da su veze nepredvidljive, stoga budite fleksibilni i spremni na spontanost, reakcije ad hoc i improvizaciju. Sve je moguće – nemojte se ograničavati.

Škorpion

Dok je ozbiljni Saturn u vašem znaku, sazrijevate, ozbiljni ste i pametniji jer iz tjedna u tjedan će vam biti jasnije stvari koje se tiču ljubavi i njenih granica. Vrlo dobro znate što želite i na što ste sve spremni kako bi došli do toga. Snaga je privlačna i seksi kvaliteta, stoga pripazite a ne potratite svoje vrijeme u vezi s nekim tko vas ne zaslužuje.

Strijelac

Srećoonoša Jupiter utkan je u vašu kuću ljubavi sve do svibnja i osigurat će vam puno prilika kako biste obogatili svoj ljubavni život u prvoj polovici 2013. godine. Egzotične veze bit će vam privlačnije nego što su bile do sada jer će srce vući u pustolovine i nova iskustva. Poslušajte ga!

Jarac

Ljubav će procvijetati Jarčevima u srpnju kada će optimistični Jupier poslati dodatnu dozu energije u vaš ljubavni sektor. Tetošite se, budite pažljivi prema sebi i strpljivi u prvom dijelu godine. Po ljeti ćete proživljavati svoju pravu romantičnu i ljubavnu pustolovinu.

Vodenjak

Mars će u vaš život ušuljati strasti, uzavrelu krv i plamen od 28. kolovoza do 15. listopada. Jedino na što morate pripaziti jest da jasno i glasno iskomunicirate svoje želje. Nemojte se plašiti reći što vam nedostaje.

Ribe

Neptun u vašem znaku izvući će kreativnu žudnju i duhovnu stranu ljubavi. Nadat ćete se ljubavi iz bajke, stoga iskoristite prisutnost ljubavne Venere u ožujku, ali i između 22. srpnja i 16. kolovoza.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo