Psiha

Psiha

Otkrivena tajna: Kako da se u vas zaljubi zauvijek

Ako želite potpunu pažnju muškarca koji vam se sviđa, prestanite ponavljati stvari koje će vas u tome spriječiti.

Možda mislite da postupate ispravno i da će svaki muškarac “pasti” na vaše trikove, ali umjesto ljubavi mogli biste dobiti prijatelja ili muškarca koji je samo u prolazu, smatra Rory Ray, autorica brojnih knjiga o uspješnim ljubavnim vezama… Ako želite njegovu pažnju, prestanite raditi ove stvari

Povezivanje kroz razgovor

Briljirate u raspravama i imate puno toga zajedničkog, impresionirate muškarce i oni vole vaše društvo. Vjerojatno ste svaki put razočarani jer on jednostavno nije osjetio kemiju. To se događa kada se želite povezati s muškarcem kroz zajedničke misli – on neće osjetiti ništa! Iako voli vaše društvo, neće izgubiti kontrolu i zaljubiti se. 

20 znakova koji otkrivaju da ste pronašli ljubav svog života

Povezivanje kroz fizički kontakt

Iako mnoge žene misle da muškarcima seks najvažniji i da će se tako najbrže zaljubiti – to je daleko od istine. Čak i ako se radi o savršenom seksu, muškarac se zbog njega neće zaljubiti. Za njega je to samo mali dio odnosa koji ne mora uključivati emocije. Ako ste željeli ljubav, nemojte se razočarati što ste dobili samo “prijatelja za seks”. 

Povezivanje na duhovnoj razini

Mnoge žene cijene i njeguju svoja duhovna uvjerenja i žele partnera koji će misliti isto. Lako je zamijeniti prijateljstvo za ljubav, a to je ono što ćete dobiti… Svima će govoriti kako ste divna osoba, ali neće zamišljati kako se budi uz vas ujutro…

On želi brak, ali vi niste spremni? Stručnjaci savjetuju što napraviti

Što je ispravno?

Kako bi se povezali s njegovim srce i dobili ljubav kakvu zaslužujete, prije sveg morate otvoriti i poznavati svoje srce. Kada osjeti da ste sposobni ponuditi i svoje emocije, lakše će se otvoriti i on i povezati se na emocionalnoj razini. Iako se često misli da muškarci bježe od emocija, to također nije istina, one su mu najvažnije na svijetu. Dakle, najvažnije je biti iskren i naučiti kako ih izraziti.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo