Konačno izlječenje od anksiozno depresivnog poremećaja s paničnim napadajima se postiže dovoljno dugim uzimanjem lijekova uz istovremeno psihoterapijsko liječenje! - Ordinacija.hr

Halo, doktore!

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju

info

Prijavite se u svoj račun kako bi mogli postavljati pitanja liječnicima. Nemate korisnički račun? Učlani se.

Postavite pitanje

P: Konačno izlječenje od anksiozno depresivnog poremećaja s paničnim napadajima se postiže dovoljno dugim uzimanjem lijekova uz istovremeno psihoterapijsko liječenje!

Objavljeno 01.12.2010.

Psihološki problemi

Liječim se od paničnog napadaja koji se dogodio dok sam spavala. Odmah sam otišla kod psihijatra i dobila helex i zoloft i pijem ih već mjesec i pol dana. Više se nije dogodio ni jedan napadaj ali sam imala brojne nuspojave od tableta i nije bilo  ugodno. Nuspojava više nema i zanima me koliko se dugo piju tablete do konačnog izlječenja? Unaprijed zahvalna, B.

Konačno izlječenje od anksiozno depresivnog poremećaja s paničnim napadajima se postiže dovoljno dugim uzimanjem lijekova uz istovremeno psihoterapijsko liječenje. Vi ste tek počeli s medikamentnom terapijom i potrebno je da ju uzimate najmanje 6 mjeseci. Prosudbu o dužini liječenja bi trebao dati psihijatar koji Vas kontrolira.