Novosti

Prirodna zaštita od pojave infekcije uha, grla i nosa

“Mama boli me uho, boli me grlo, začepljen mi je nos”, riječi su koje kod roditelja izazivaju osjećaj nemoći i želju da se što prije olakšaju neugodne tegobe djeteta.

Što je dijete manje, strah i osjećaj nemoći su veći. Spriječite neželjene tegobe i učestale infekcije uha, nosa i grla na prirodan način. Čak 60 % svih odlazaka liječniku povezano je sa infekcijama grla i nosa dok 40% upala uha, čestih kod male djece, nastaje kao komplikacija infekcija respiratornog sustava.

PROblis kao prirodna zaštita

U Medikor-u smo za Vas smo odabrali PROblis koji doprinosi prirodnoj zaštiti u borbi protiv infekcija uha, grla i nosa. Inovativni i jedinstveni koncept dodatka prehrani za ciljanu potporu i unos korisnih bakterija. Ukusnog  je okusa jagode za djecu od 3 god. i odrasle. PROblis tablete za žvakanje su dodatak prehrani koji sadrži žive kulture mikroorganizama Streptococcus Salivarius K12. Streptococcus salivarius K12 je jedan od prvih kolonizatora usne šupljine u djeteta.

Svaka tableta PROblis-a sadrži čak 1 milijardu aktivnih bakterija K12. Održavanje mikrobiote uha, grla i nosa se ostvaruje nastanjivanjem tih područja “dobrim” bakterijama gdje bilo koji patogen koji može uzrokovati infekciju neće moći ostvariti uvjete za rast.

Nakon upotrebe antibiotika PROblis se preporučuje za uspostavljanje normalne mikrobiote. Potencijalna vrijednost od korištenja PROblis-a je manje antibiotika, kraća terapija antibiotikom te manje infekcija srednjeg uha i gornjih dišnih puteva. PROblis djeluje na dva načina: preventivno, kao zaštita od pojave infekcije uha, grla i nosa te za ublažavanje već postojećih simptoma. PROblis – prirodno rješenje u tabletama za žvakanje – učinkovita zaštita za Vas i Vaše najmilije.

Problis je dostupan u Medikoru, Tratinska 58, Zagreb, svim boljim ljekarnama te
na web shopua sve novosti možete pratiti i na Medikor Facebook stranici.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo