Gonzo putopis na Šalkovićev način

Ordinacija.hr

Spavati što manje… Obići što više… Ludovati najviše

 Šalković

Ako ste uvjereni kako ćete narednih mjesec dana ispijati kavicu sa Šalkovićem na “špici”, varate se. Naime, naš je najpoznatiji putopisac prije svega nekoliko dana dao petama vjetra.

Iako se tek nedavno vratio iz Miamija, Šale ovaj puta nije mogao odoljeti zovu sjeverne i istočne Europe. Jer tamo će naime, u novoj Mazdi3 te uz pomoć Nokijine navigacije, naš pročelnik za gonzo pitanja provesti punih mjesec dana. Pitate se što ovaj put možemo očekivati od neumornog pustolova?
Odgovor je kratak, a glasi: puno toga.

Zato s nestrpljenjem čekamo da iz Europe počnu stizati Šalkovićevi necenzurirani doživljaji. S obzirom da i sam Papa ima profil na Facebooku, ima ga i Gonzo putopis! Svi željni avanture mogu svakodnevno pratiti zanimljivosti s putovanja na stranici Gonzo putopis uživo. Želite li još opširnije detalje s putovanja posjetite stranice: www.mazda3.com.hr i www.nokia.com.hr.

One koji će ga pratiti, Mazda i Nokia neće ostaviti praznih ruku. Nagrada je rezervirana za osobe koje među prvima pogode kilometražu koju će Hrvoje Šalković prevaliti s Mazdom3 u mjesec dana. Što sve točno možete dobiti i kako sudjelovati u natjecanju, potražite na navedenim stranicama. I naravno, učlanite se u Facebook grupu Gonzo putopis uživo kako biste pratili prvi online putopis.
 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo