Zdravlje

Zdravlje

Imate osjetljivo zubno meso? Večernji ima rješenje

O redovitom pranju zubi učimo od malih nogu, ali opasnosti koje mogu dovesti do ispadanja zubi manje su poznate

Tri puta na dan bar tri minute – pravilo o zubnoj higijeni koje nam je svima dobro poznato. Ali što kada zubno meso postane osjetljivo?

Večernji list donosi informacije, ali i rješenje u obliku četkice i paste za zube Parodont koje možete potražiti od srijede u paketu s Večernjim listom za samo 15 kuna.

Bolesti zubnog mesa poput gingivitisa i parodontitisa, uz karijes, vodeći su uzroci gubitka zubi. Ove bolesti uglavnom nastaju zbog bakterija koje se zbog neadekvatne higijene nakupljaju na površini zuba. Ako se upale poput gingivitisa ne tretiraju na vrijeme, može doći do klimanja, ali i ispadanja zubi. Zubno meso postaje toliko osjetljivo da čak i blagi dodir četkicom za zube uzrokuje krvarenje.

Prepoznajete li se u ovom opisu, ne brinite se – Večernji ima rješenje!

Donosimo četkicu i pastu za zube koje imaju blagotvoran i smirujući učinak na upaljeno i osjetljivo zubno meso. Pastu za zube i četkicu Parodont potražite od srijede 17. siječnja u kompletu s Večernjim listom – za samo 15 kuna. Svakodnevna upotreba paste za zube Plidenta healthcare Parodont klinički dokazano pomaže u uklanjanju plaka i smanjenju krvarenja zubnog mesa. Akcija traje od 17. do 24. siječnja 2018. ili do isteka zaliha. Dostupno samo na kioscima Tiska!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo