Zdravlje

Zdravlje

Iznimno važne B vitamine djeca moraju redovito unositi: Becutan Kids Vits B-complex potpora su zdravom rastu i razvoju

Ako želite biti sigurni da vaše dijete dobiva dovoljno B vitamina, koji su iznimno važni za njegov rast i razvoj, nakon doručka mu dajte Becutan Kids Vits B-complex – tekući dodatak prehrani s vitaminima B skupine namijenjen upravo potpori raznovrsne prehrane djece.

Vitamine B skupine možemo pronaći u jajima, mahunarkama, mlijeku, bananama, kvascu, srdelama, žitaricama, orašastim plodovima, zelenom povrću, mesu i iznutricama. Izuzetno su važni i u organizam ih trebamo unositi redovito, bilo hranom ili pomoću dodataka prehrani, jer ih tijekom dana gubimo putem tjelesnih izlučevina i ne možemo ih pohraniti u tijelu. No, znajući da djeca mogu biti itekako izbirljiva savjesni će im roditelji ponuditi i neki dodatak prehrani.

Na tržištu ih je mnogo, a jedan od kvalitetnijih je svakako Becutan Kids Vits B-complex koji je samo jedan od šest vrhunskih proizvoda linije Becutan Kids Vits koje možete kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama. Premium proizvod Becutan Kids Vits B-complex sadrži kombinaciju sedam vitamina B skupine koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, pravilnom funkcioniranju živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, održavanju zdrave kose, kože i sluznica te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Proizvod je praktičan i jednostavan za upotrebu, ugodnog okusa ananasa, ne sadrži šećer ni alkohol, te je pogodan za djecu već od navršene treće godine života.

Pouzdana dopuna pravilnoj prehrani

Poznato je da vitamini B skupine održavaju zdrav živčani sustav, normalnu psihološku funkciju i mentalne sposobnosti pa su izuzetno važni pri većim psihičkim naporima, bilo na poslu ili u školi. Da bi vaše dijete dobilo potrebnu količinu ovih važnih vitamina, kao potporu prehrani odaberite Becutan Kids Vits B-complex, a kako je prikladan i za odrasle, i vašem će organizmu činiti dobro.

Za više informacija posjetite web stranicu Becutan Kids Vits te zapratite Becutan Kids Vits na Facebooku i Instagramu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo