Zdravlje

Zdravlje

Govori li vaš muškarac o svojim osjećajima?

Mnoge slobodne žene kažu kako neće biti sretne sve dok ne nađu muškarca s kojim će zaista moći razgovarati, koji će bez oklijevanja govoriti o svojim osjećajima, željama i tjeskobama. No, ne podsjeća li to pomalo na muškarca koji čeka da mu u život napokon uđe supermodel s doktoratom?

kNaravno da je razgovor u paru ono ljepilo što dvoje ljudi drži zajedno, ali je prilično izvjesno da vaš budući suprug nikad neće moći s vama tako otvoreno razgovarati o sebi i svojim osjećajima kao što to može vaša najbolja prijateljica. Odrecitirat će nešto iz časopisa o kompjutorima i biti uvjeren da je to konverzacija. Odlutat će u mislima kad mu počnete pričati neku priču. Povremeno će i zaspati kad mu počnete nešto govoriti.

Prije nego čovjeka otpišete jer se ne otvara brzo poput vas, pokušajte odgonetnuti skriva li nešto šutnjom ili je samo oprezan u novoj vezi.

“Mislim da moja draga vjeruje kako joj lažem o tome gdje sam bio. Problem je u tome što joj ja jednostavno ne govorim baš sve o sebi. Ne kažem joj, na primjer, da se na smrt bojim pomisli o podizanju djece. Kad nježno započne tu temu, ja šutim kao riba. Znam da je to jako loša navika” – tipična je izjava muškarca koji ne zna na koji način izraziti svoje osjećaje.

Muškarac koji vam povjerava svoje strahove – strah pred neuspjehom, seksualnu nesigurnost ili čak svoja strahovanja o vama s početka veze – osjeća se s vama dovoljno sigurno.

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo