Zdravlje

Zdravlje

Najbolji svjetski liječnici dostupni za 99 kuna mjesečno

Foto: Shutterstock

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika, što znači da je vaše zdravlje u najboljim rukama.

BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni troškovi prijevoza za osiguranika i osobe u pratnji, kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ovom izuzetno kvalitetnom policom ostvaruje također, pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova i nakon povratka u Hrvatsku.

Pravovremena i ispravna dijagnoza bolesti, a nakon toga izbor optimalne metode liječenja te najbolja izvedba liječenja u vrhunskim klinikama svakako će pridonijeti ishodu liječenja. Best Doctors Plus je idealan proizvod za one koji žele kontrolirati bolest i osigurati se kako bi dobili najbolju moguću skrb ukoliko se bolest pojavi, a to je nešto što može zadesiti svakoga od nas.

Ako vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku tri najbolje svjetske klinike gdje je liječenje moguće obaviti te omogućiti liječenje i to za:

  • Liječenje karcinoma

  • Zahvat premoštenja koronarnih arterija

  • Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka

  • Neurokirurške zahvate

  • Transplantaciju organa

Policom CROATIA zdravstvenog osiguranja osiguravate zdravlje i život, a ovaj program osigurava najbolju medicinsku uslugu, kada vam je najpotrebnija i pristup najvećim medicinskim stručnjacima u svom području rada, ali i profesionalnu organizaciju putovanja od kućnog praga do medicinske ustanove i nazad te cjelokupni boravak za vrijeme liječenja osiguranika i njegovu pratnju.

Evo i nekoliko preporuka vrhunskih medicinskih stručnjaka

Dr. med Inne H.M. Borel Rinkes

Profesor onkološke kirurgije i endokrinološke kirurgije te direktor Odjela onkološke i gastrointestinalne kirurgije, Sveučilišni medicinski centar Utrecht, Nizozemska

“Ono što najviše ispunjava čovjeka kada radi za organizaciju kao što je Best Doctors jest mogućnost promicanja koncepta da drugo, treće ili najbolje mišljenje nije samo korisno pojedinačnom pacijentu, već također njegovom liječniku”.

Dr. med Otto A. Smiseth

Profesor medicine i direktor Odjela za kardiovaskularne i plućne bolesti, Sveučilišna bolnica Oslo, Norveška

“Upoznao sam tim organizacije Best Doctors i bio duboko impresioniran stručnošću ove organizacije. Njih istinski zanimaju pacijenti i daju visokokvalitetne liječničke informacije. To je moguće zbog korištenja jedinstvene međunarodne mreže unutar organizacije Best Doctors. Ova organizacija može istinski pomoći ljudima u Norveškoj i u drugim zemljama cijelog svijeta kako bi dobili najprikladniju dijagnozu i liječenje, što također koristi njihovim liječnicima”.

Kako do police BEST DOCTORS PLUS?

Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna Sklopiti policu BEST DOCTORS PLUS vrlo je jednostavno i povoljno, a do police možete na tri načina:

  • Putem stranice Czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

  • Pozivom na besplatni telefon 0800 55 10

  • Sklapanjem police u svom domu ili u poslovnicama Croatia zdravstvenog osiguranja ili Croatia osiguranja

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo