Zdravlje

Zdravlje

Osviješteni i praktični jutarnji obroci uz dmBio

Poslovicu „po jutru se dan poznaje“ svi su zasigurno čuli barem jednom u životu, naravno, ne bez razloga. Istina je da način na koji započinjemo dan, u velikoj mjeri može odrediti našu svakodnevicu, a dobro je poznato i kako važnu ulogu u osiguravanju potrebne dnevne energije ima najvažniji obrok u danu- doručak.

Istovremeno, svjesni smo kako se usred ubrzanog tempa života te zgusnutog tjednog rasporeda, nerijetko može dogoditi da ne preostaje puno vremena za dugotrajnu pripremu doručka bogatog hranjivim tvarima koje mogu poboljšati našu pažnju, radni učinak i pamćenje. Tom izazovu spremno odgovara dm u čijoj se ponudi nalaze proizvodi koji odgovaraju različitim životnim stilovima i prehrambenim navikama kupaca te omogućavaju brzu i jednostavnu pripremu osviještenih jutarnjih obroka, poput žitarica s jogurtom kod kuće, ali i na poslu.

U dm-u su potrebe kupaca oduvijek na prvom mjestu, a kako bi omogućio pripremu kvalitetnog i osviještenog doručka kakvom sve veći broj kupaca pridaje važnost, dm posebnu pažnju posvećuje kontinuiranom razvoju ponude osviještenih proizvoda svoje robne marke dmBio. Ponuda marke dmBio obuhvaća više od 500 proizvoda osviještene prehrane koji su dostupni u prodavaonicama dm-a i dm online shopu, a karakterizira ih izvrstan omjer cijene i kvalitete. Uz to, prehrambeni proizvodi dm marke potječu iz organskog uzgoja, a redovitim kontrolama sastojaka i postupaka proizvodnje dm osigurava njihovu visoku kvalitetu. dm kontinuirano radi i na širenju ponude svoje robne marke, pa ona uključuje i bezglutensku liniju te proizvode s oznakom Demeter koja ukazuje na proizvodnju usklađenu s najvišim ekološkim standardima koji poštuju koncept međusobne povezanosti tla, biljaka, životinja i čovjeka.

dmBio

U ponudi marke dmBio, svaki kupac može pronaći osvještenije te ekološki prihvatljivije proizvode koji najbolje odgovaraju individualnom životnom stilu i trenutnim prehrambenim navikama, a među njima su proizvodi poput kaša te nutritivno bogatih müsla u više kombinacija okusa uz koje osviješten doručak postaje jednostavan te neodgodiv dnevni ritual.

U širokoj ponudi dmBio žitarica, svatko može pronaći okus za sebe. Za ljubitelje bobičastog voća, idealan jutarnji obrok mogu biti hrskave zobene pahuljice s bobičastim voćem iz ekološkog uzgoja, dok je ukusna i hranjiva dmBio mješavina pahuljica u kojoj se nalazi lagano parena zob, pir, raž i ječam, uz dodatak dmBio nezaslađenog napitka od zobi, najbolji izbor za sve koji ujutro izbjegavaju izrazito slatke okuse. Orašasti plodovi izvor su zdravih masti, proteina, vlakna, vitamina i mineralna koji su potrebni tijelu za optimalno funkcioniranje, a svi koji ih vole konzumirati na samom početku dana, u dm-u će ih pronaći u pakiranju dmBio hrskavih zobenih pahuljica koje sadrže mješavinu lješnjaka, indijskih oraščića i badema uz dodatak meda.

Različite okuse u kojima dolaze proizvodi dmBio žitarica najbolje je kombinirati uz mlijeko ili biljni napitak po izboru, no za one koji su skloni praktičnom odabiru napitka koji će, uz žitarice, koristiti u pripremi prve jutarnje kave, preporuka je dmBio napitak od badema iz certificiranog ekološkog uzgoja te blago kremastog okusa. Uz žitarice s dodanim komadićima voća ili pak orašastim plodovima neki će ipak radije odabrati lagani jogurt, a ponuda jogurta dm marke, u kojoj se nalazi i dmBio jogurt od zobi kremaste konzistencije i slatkastog okusa, posebno će se svidjeti kupcima koji za sebe biraju vegetarijanske i veganske opcije.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo