Zdravlje

Zdravlje

Zaštitite svoj dom od bakterija i virusa

Alergije na pelud, grinje, prašinu, životinjske dlake itd. samo su neki od problema s kojima se susrećemo u modernom dobu. Za one koji pate od takvih vrsta alergija ili astme duboko udahnuti čisti zrak pravi je izazov.

U posljednje vrijeme sve više ljudi pati od alergija i bolesti koje utječu na respiratorni sustav u organizmu. Procjenjuje se da trećina populacije u Europi pati od respiratornih alergija.  Prije su se alergijske reakcije prvenstveno javljale u ljetnim mjesecima, no sada se simptomi javljaju skoro tijekom cijele godine zbog produženog razdoblja oprašivanja. Pored toga, zrak u sobama često je opterećen i finom prašinom, peludi i neugodnim mirisima, kao i virusima i bakterijama. 

Pročišćivači zraka kao idealno rješenje

Osvježite svoj dom, pročistite zrak i zaštitite svoje zdravlje. Pročišćivač zraka Viktor iz tvrtke Stadler Form je dobio certifikat za kvalitetu ECARF za proizvode i usluge koji su prilagođeni ljudima koji pate od alergija, kojeg izdaje Europski Centar za Alergijska Istraživanja. Ovaj uređaj uklanja više od 95% peludi, bakterija i pljesnivih spora koje se nalaze u prostoriji. 

Također, Viktor filtrira sve to kroz posebno razvijeni HPP filtrirni sustav™, što vam omogućuje da duboko udahnete svježi zrak! Malen, a opet velik na svoj način – Viktor jasno dokazuje zašto je čist zrak važan s vrhunskim CADR vrijednostima (Clean Air Delivery Rate – stopa isporuke čistoga zraka). Posebni filtar čisti zrak dok aktivni ugljen eliminira neugodne mirise. I s pet razina rada, te prigušenim LED kontrolnim svjetlima u noćnom načinu rada, Viktor vam nikada neće uskratiti kvalitetan san! Zasebni mirisni jastučići omogućavaju dodavanje mirisa za prostorije, što će vaš životni prostor dodatno osvježiti.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo