Zdravlje

Zdravlje

Super ljetni popust u Optical Expressu – ljeto bez naočala i leća!

Provodite ljetovanja tražeći naočale i leće, ne vidite ništa dok ronite? Optical Express će vas ovo ljeto osloboditi gnjavaže zbog dioptrije darujući dodatnih 1.500 kuna popusta na sve metode laserske korekcije vida do 31. srpnja 2015. godine.

Optical Express je ovo ljeto pripremio super popust i svi koji se odluče na lasersku korekciju vida do 31. srpnja dobivaju 1.500 kuna popusta na sve metode laserske korekcije vida (750 kn po oku). Tako će se cijene zahvata kretati već od 4.750 kuna, ovisno o metodi korekcije.

Uvjerite se u vrhunsku skrb i kliničko iskustvo u Optical Express-u te iskoristite prednosti moderne tehnologije i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća. S novcem koji ste uštedjeli na zahvatu, možete otputovati na ljetovanje u kojem ćete uživati s novim, bistrim pogledom na svijet. A da bi ljetovanje bilo potpuno, darujemo vam i veliki Optical Express ručnik za plažu, jer Optical Express želi da vaše ljeto bude savršeno u svakom pogledu!

Optical Express centar u Zagrebu je vodeći u Europi u laserskoj korekciji vida. Kirurzi Optical Expressa su pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca. Stručnjaci Optical Expressa čekaju vas u novo uređenom prostoru na adresi Strojarska cesta 18, u Zagrebu. Svi koji ne žele propustiti ovu idealnu priliku mogu se naručiti na pregled pozivom na broj 01 5625 450, dok sve informacije vezane za cijene i mogućnosti plaćanja mogu pogledati na internetskoj stranici Optical Expressa.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo