Zdravlje

Zdravlje

Osvoji zubni implantat u vrijednosti 3740 kuna!

Iskoristite priliku i na najbolji način riješite problem nedostatka zuba i prijavite se za nagradnu igru “Osvoji zubni implantat”! Sudjelujte vrlo jednostavno, potrebno je samo ispuniti upitnik i ukratko opisati razlog zbog kojeg baš vi trebate zubni implantat.

Ako želite najbolje rješenje za sebe u slučaju nedostatka jednog ili više zuba, zubni implantat je zasigurno najbolje rješenje. Zubnim implantatom dobivate prirodan i lijep izgled zuba, bez potrebe za brušenjem susjednih zdravih zuba. U odnosu na neadekvatne proteze ili manjak jednog ili više zubi, zubni implantati poboljšavaju izgovor i osjećaj ugode u ustima, čime se dodatno povećava zadovoljstvo i kvaliteta života pacijenta.

Iskoristite priliku i na najbolji način riješite problem nedostatka zuba i prijavite se za nagradnu igru “Osvoji zubni implantat“! Sudjelujte vrlo jednostavno: potrebno je samo ispuniti upitnik i ukratko opisati razlog zbog kojeg baš vi trebate zubni implantat.

Link za prijavu za nagradnu igru: www.arenapoliklinika.hr/igra

Dobitnik nagradne igre osvojit će zubni implantat s doživotnim jamstvom koji će vam ugraditi implantološki tim poliklinike ARENA u posebnoj opremljenoj kirurškoj ordinaciji. Također uz zubni implantat, sretni dobitnik dobiva i predoperativni kontrolni pregled kod doktora specijalista uz digitalni ortopan i postoperativnu podršku u Stomatološkoj poliklinici ARENA koja posjeduje ISO 9001:2008 certifikat kvalitete.

Vrhunski implantološki tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, moderno opremljena poliklinika s više ordinacija, visokokvalitetni materijali, vrlo ljubazno i stručno osoblje, kao i vrlo ugodno okruženje čine polikliniku ARENA najboljim izborom za pacijenta i vodećom stomatološkom poliklinikom.

Zato svakako ne propustite priliku riješiti problem nedostatka zuba uz ugradnju zubnog implantata u vrhunskom centru stomatologije – Stomatološkoj poliklinici ARENA, specijaliziranoj za implantološke zahvate, oralnu kirurgiju, protetiku, ortodonciju i parodontologiju.

Za savršen osjećaj prirodnih zubi u vašim ustima sudjelujte u nagradnoj igri “Osvoji zubni implantat” koja traje do 31. siječnja 2014. godine, a sretnog dobitnika će poliklinika Arena odabrati 1. veljače i objaviti na Facebook stranici poliklinike.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo