5 najboljih dočeka Nove godine u Zagrebu

casa, sampanjac, alkohol, nova godina, bozicne lampice, bozic

Ako niste te sreće da 2011. dočekate u nekoj europskoj ili svjetskoj metropoli, i naša hrvatska ima puno toga za ponuditi.

1. Aquarius - The Shapeshifters

Na zagrebačkom moru, u klubu Aquarius, zagrijat će vas popularni produkcijski dvojac The Shapeshifters. Iza ovog se imena kriju Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. godine svojim hitom "Lola's Theme" osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. Ekskluzivan novogodišnji set u trajanju od šest sati kreće točno u ponoć. Puno pozitivne i kvalitetne klupske glazbe, video projekcije, light show, plesačice, konfeti…

Pretprodajna mjesta: CD Shop Aquarius (Varšavska), Transport Footwear dućani (Importanne, Gajeva, City Centar One), Rockmark (Berislavićeva 13), blagajna Aquariusa

Cijena: 200 kuna u pretprodaji (uključeno piće dobrodošlice i šampanjcu ponoć).

2. Rock `n` Roll doček Nove godine – Hard Place

Klub Hard Place organizira ispraćaj Stare i doček Nove 2011. godine uz veliku rock'n'roll veselicu. Konzumacija hrane i pića je neograničena cijelu noć, a zabavljat će vas Yellow Submarine, Bad Mushrooms, ali i rock DJ. Yellow Submarine su poznati svim posjetiteljima zagrebačkih rock klubova kao odličan party bend. Praše sve od Elvisa do rokera Free, dok su Mad Mushrooms, mladi band koji kao da je "ispao“ iz 70-tih godina prošlog stoljeća. Oni su zaduženi za malo žešći dio glazbenog programa od Led Zeppelin i Deep Purple do Uriah Heep i Whitesnake. Sve ono što ne odsviraju Yellow Submarine i Bad Mushrooms, nadoknadit će D.J. koji će između bendova svirati sve ono što volite i što vas tjera na ples.

Očekuje vas i piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć, gulaš oko trojke, jutarnja kavica, nagradna igra... sve što možete poželjeti.

Cijena: 250 kuna

Hard Place

3. Trg bana Jelačića - Stereo MCs

Tradicionalni doček na glavnom zagrebačkom trgu malo se poboljšao. Nakon godina domaćih snaga, Turistička zajednica grada odlučila je prebaciti u višu brzinu i osigurala Britance Stereo MCs. Ovaj je elektronički bend vrhunac slave je doživio albumom i istoimenim hitom "Connected" (1992.), a ovo će im biti treći nastup u Zagrebu.

Zagrijavanje počinje već u 21 sat sa Zagreb Classic Rockom; u 21.40 slijede Žiga i Bandisti, u 22.20 sviraju Drugi način, koji slave 35. godina postojanja, a od 23 sata u Novu će vas godinu voditi Đani Stipaničev. Nakon vatrometa u ponoć možete se ugrijati uz zvijezde večeri Stereo MCs. Oni će se pobrinuti za čagicu sve do dva sata ujutro.

Cijena: besplatno!

4. New Year`s Eve 2011 at Boogaloo

Ekskluzivno za Novu godinu u Boogaloo dolazi otac techna, Kevin Saunderson. Dobre glazbe neće nedostajati, s obzirom je tu i devet domaćih DJ-eva: Cet, Mr. DJ Dario, Mary; na small flooru: Matya, Kid, Maminho i Dechko, te na 80′s & 90′s flooru: Mrx i Stanko Bondža. Uživajte u video projekcijama na dva floora, ekstra sound sistemu i bogatom švedskom stolu.

Pretprodajna mjesta: Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), blagajna kluba. Švedski stol uključen je u cijenu karte.

Cijena: 140 kuna u pretprodaji, 40 kuna uza 5 sati ujutro 1. siječnja.

5. Fly! Bar – All Inclusive H3DONIA New Year’s Eve 2011

Ako se želite bezbrižno ljuljati u ritmu laganih klupskih hitova, ali i prisjetiti evergreena koji tradicionalno uljepšavanju najluđu noć u godini, Novu možete dočekati u Fly Baru. Sve što ste mogli čuti tokom prošlih godinu dana od skijališta do plaža, imat ćete prilike čuti na ovom dočeku.! Ali i više od toga... Slavljenicima se nudi konzumaciju pića u neograničenim količinama kroz cijelu noć i bogati hladno–topli buffet. Dress code? Kreativan koliko želite.

Cijena: u pretprodaji – cure 299 kuna, dečki 349 kuna; rezervacija visokog stola 199 kuna, separea 299 kuna, a VIP-a 1.499 kuna.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!