Irina Shayk predstavlja novu make-up liniju Avona

avon, irina shayk

Avon je pripremio pregršt iznenađenja za svoje korisnice. Osim nove linije šminke, tu je u pregršt video klipova koji otkrivaju tajne savršenog izgleda i savjete Avonove vizažistice Lauren Andersen.

Irina Shayk kao ambasadorica ljepote kompanije Avon, predstavlja najnoviju make-up liniju Avon: na globalnoj razini zaštitno je lice kampanje i njezine će fotografije krasiti Avonov katalog i reklamne materijale. Kao make-up model radit će i s globalnom vizažisticom Avona Lauren Andersen pri prikazivanju načina šminkanja putem video uradaka, fotografija i savjeta kojima će Lauren pokazivati Avonovim korisnicima kako najbolje postići željeni izgled uz novu liniju šminke.

“Ponosna sam na partnerstvo s Avonom, koji je posvećen ženama i poznat je po posebnom odnosu prema svojim korisnicama. Pronalazim pravu inspiraciju u svim Avon Ladies širom svijeta, u strasti koju pokazuju prema ljepoti i svom poslu.

Apsolutno sam oduševljena novim make-upom, posebno Hidrokolor ružem za usne. Lako se nanosi, postojan je i pruža mojim usnama predivan osjećaj hidratacije”, izjavila je Irina.

“Irina je ikona ljepote i mi smo oduševljeni s našom suradnjom, pogotovo sada kada lansiramo novu make-up kolekciju Avon. Ona je jaka, samouvjerena žena koja je, kao i Avon, svjesna važnosti žene i podrške koju jedne drugima trebamo dati. Irina je zaista prelijepa, kako izvana tako i iznutra”, istaknula je Patricia Perez Ayala, Viša potpredsjednica i Direktorica marketinga kompanije Avon.

O make-up liniji Avon

Nova Avon make-up linija potpuna je kolekcija make-up proizvoda vrhunske kvalitete koji, zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja, čine boju raskošnom i dugotrajnom.

#Avon

Kolekcija je to ruževa za usne, sjenila za oči, pudera i podloga, rumenila, sjajila za usne, olovki za oči, usne i obrve, lakova za nokte i maskara posljednje generacije, koja će širokom paletom boja, prirodnih i romantičnih tonova, savršenom pogmentacijom i odnosom kvalitete i cijene svakako predstaviti pomak na tržištu kozmetike. Zahvaljujući biserima i usavršenim pigmentima, na raspolaganju je izuzetan spektar nijansi uz pomoć kojih se može izraziti osoban stil kao modni imperativ današnjice.

Pigmenti u Hidrokolor ružu za usne nove Avon linije stvaraju postojane i odvažne boje. Obloženi su hranljivim shea maslacem tako da usnama daju neophodnu izražajnost i mekoću. Nova formula bogata je česticama ulja od drenjina, antioksidansima, hranljivim sastojcima i omega uljima, obogaćena vitaminom E i uljem te sa zaštitnim faktorom SPF 15. Ruževi iz Avon kolekcije dostupni su u nekoliko varijanti: sjajni, mat, kao i oni koji postižu satenski učinak.

Nova moderna četvrtasta pakiranja rumenila i sjenila za oči savršeno kombiniraju jednostavnost i neprolaznu eleganciju. Sjenila za oči su dostupna u svetlucavim i metalik bojama, sa šljokicama ili u mat nijansama. Odabir između 90 različitih nijansi i četiri različita pakiranja: paleta nijansi čistih prirodnih boja u rasponu od svakodnevnih do smjelijih tonova. True Color tehnologija omogućava postojanost boje: boja koju vidite u paleti bit će i boja koju dobijete kad ju nenesete na oči.

Kompanija Avon, kontinuirano posvećena inovacijama već više od 125 godina, predstavila je i Mega Effects maskaru, koju karakterizira potpuno nov pristup nanošenju maskare i predstavlja prvu pravu inovaciju u ovom segmentu još od 1950. godine. Prilagođavanjem dizajna maskare ljudskom oku i stvaranjem drugačije, panoramske četkice stvoreno je novo unaprijeđeno iskustvo upotrebe ovog proizvoda, nezaobilaznog u make-up torbici svake žene.

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010, posjetite Avon.hr ili posjetite Facebook stranice Avona.

K. Pužar

 Prati nas na Viber Public Chatu!